Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πού στρέφονται οι έρευνες για την επίθεση με καυστικό υγρό σε 25χρονη έγκυο

astynomia-kordela

Τι δηλώνουν κάτοικοι της περιοχής

Μια πολύ περίεργη ιστορία βρίσκεται στο μικροσκόπιο των αστυνομικών του τμήματος ασφαλείας Κυψέλης. Πρόκειται για υπόθεση της 25χρονη εγκύου η οποία κατήγγειλε στην ΕΛ.ΑΣ. ότι άγνωστος άνδρας τής επιτέθηκε με καυστικό υγρό, ενώ περπατούσε. Όπως ήταν λογικό, η είδηση προκάλεσε σοκ, καθώς όλοι ανακάλεσαν στη μνήμη τους την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η 25χρονη, την Κυριακή, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ενώ περπατούσε στην οδό Ηπείρου στα Τουρκοβούνια και βρισκόταν έξω από τον ιερό ναό της Αγίας Κυριακής σταμάτησε ένα σκουρόχρωμα αυτοκίνητο δίπλα της . Από το ΙΧ βγήκε ένας άγνωστος άνδρας, ο οποίος την ακινητοποίησε και της έβαλε ένα πανί εμποτισμένο με καυστικό υγρό, προκαλώντας της εγκαύματα στο πρόσωπο. Αμέσως μετά ο άνδρας επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε.

Δίνει κατάθεση

Η κοπέλα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στον “Ευαγγελισμό” για νοσηλεία καθώς φέρει εγκαύματα πρώτου και δευτέρου βαθμού κυρίως γύρω από το στόμα, ενώ οι γιατροί ακόμη δεν έχουν ξεκαθαρίσει από τι υγρό προήλθαν τα εγκαύματα. Δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή της όμως θα παραμείνει για νοσηλεία.

Σημειώνεται ότι η γυναίκα διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν φαίνεται η κοπέλα να γνωρίζει την ταυτότητα του δράστη, ενώ στις πρώτες τις κουβέντες είπε πως δεν είχε δεχθεί απειλές από κανέναν. Ωστόσο, δεν έδωσε περισσότερα στοιχεία για την προσωπική τη ζωή και την ταυτότητα του πατέρα του παιδιού. Αυτή την ώρα δίνει κατάθεση μέσα στο νοσοκομείο, στους αστυνομικούς, οι οποίοι ευελπιστούν ότι θα πάρουν τις πληροφορίες που χρειάζονται για να καταφέρουν να φτάσουν στα ίχνη του δράστη.

Στη γειτονιά της μιλούν για μια ήρεμη κοπέλα, που διατηρούσε μια σχέση με έναν άνδρα που έμεναν στο ίδιο σπίτι. Δεν είχαν απασχολήσει ποτέ. όπως λένε. Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα σενάρια, όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, από την αστυνομία θεωρούν πως το άτομo που βρίσκεται πίσω από αυτή τη φρικιαστική επίθεση, το γνώριζε καλά η 25χρονη.

Σημειώνεται ότι όταν το ασθενοφόρο παρέλαβε την 25χρονη για την μεταφέρει στον Ευαγγελισμό, βρισκόταν μόνη της στο σημείο που δέχθηκε την επίθεση. Αυτό αξιολογείται ως σημαντικό στοιχείο, καθώς δεν μπορεί να πάει με τα πόδια στο σημείο όπου δέχθηκε την επίθεση, συνεπώς εξετάζεται σοβαρά εάν έφυγε από το μέρος όπου βρίσκεται το σπίτι της με το ίδιο άτομο που ευθύνεται για την επίθεση.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι τις δύο τελευταίες ημέρες έχει εξαφανιστεί ο άνθρωπος με τον οποίο συζούσαν διαμέρισμά του στην Κυψέλη.

Πηγή: enikos 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τέλος χρόνου σήμερα για τις επιταγές διασύνδεσης POS - ταμειακών
Σε περίπτωση μη διασύνδεσης του POS με την ταμειακή μηχανή εντός των δεσμευτικών προθεσμιών, οι υπόχρεοι αντιμετωπίζουν πρόστιμο 10.000 ευρώ
Τέλος χρόνου σήμερα για τις επιταγές διασύνδεσης POS - ταμειακών