Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πένθος για 37χρονη έγκυο γυναίκα: Πέθανε από αιμορραγία μέσα σε νοσοκομείο

Στο πένθος βυθίστηκε η Αλεξανδρούπολη από τον ξαφνικό θάνατο 37χρονης εγκύου

Σε αιμορραγία αποδίδεται ο θάνατος της 37χρονης εγκύου που κατέληξε χθες, μαζί με το αγέννητο παιδί της, ενώ νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ιατροδικαστής, καθηγητής Παύλος Παυλίδης, «από τη νεκροτομή που έγινε διαπιστώσαμε ότι η γυναίκα πέθανε από αιμορραγία. Έχει σταλεί υλικό για πλήρη ιστολογικό και τοξικολογικό έλεγχο, προκειμένου να διαπιστώσουμε τη γενεσιουργό αιτία της αιμορραγίας».

H νεαρή γυναίκα, που διένυε την 30η εβδομάδα της κύησης, εισήχθη, σύμφωνα με τον διοικητή του νοσηλευτικού ιδρύματος, Βαγγέλη Ρούφο, στο ΠΓΝΑ την Τετάρτη και κατέληξε το πρωί της Πέμπτης. «Ξεκίνησε η νεκροψία, η οποία θα ολοκληρωθεί αφού δούμε τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων και το πόρισμα του ιατροδικαστή. Από εκεί και μετά θα κινηθούν οι διαδικασίες που προβλέπονται», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ρούφος.

Ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, ανέφερε στο protothema: «Το σίγουρο είναι ότι η 37χρονη δεν νοσούσε από κορωνοϊό». 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

yourdog
Θεσσαλονίκη: Εκπαιδεύστε τώρα τον σκύλο σας με έκπτωση 50% - Μόνο 230€
Το TyposThes σε συνεργασία με τη σχολή εκπαίδευσης σκύλων Yourdog σας προσφέρουν τη δυνατότητα να εκπαιδεύσετε τον σκύλο σας με έκπτωση 50% από τις...
Θεσσαλονίκη: Εκπαιδεύστε τώρα τον σκύλο σας με έκπτωση 50% - Μόνο 230€