Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Υπόμνημα στην Εισαγγελία από γνωστό ηθοποιό για καταγγελίες περί βιασμού

Στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης έχουν μπει τρεις καταγγελίες ηθοποιών

Πολυσέλιδο υπόμνημα παρέδωσε στον εισαγγελέα μέσω του δικηγόρου του γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, ο οποίος είχε κληθεί να καταθέσει ως ύποπτος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Ο ηθοποιός, ο οποίος δεν εμφανίστηκε ο ίδιος στον εισαγγελέα, πρότεινε να καταθέσουν δύο μάρτυρες προκειμένου να ενισχύσουν τους ισχυρισμούς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατέθεσε ως μάρτυρας μία γυναίκα, η οποία αναφέρθηκε στον χαρακτήρα, αλλά και στη σχέση της με τον κωμικό ηθοποιό.

Στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης έχουν μπει τρεις καταγγελίες ηθοποιών. Η πρώτη αφορά βιασμό το 2008 σε θέατρο. Στις άλλες δύο, που αφορούν στα έτη 2010 και 2014, οι καταγγέλλουσες υποστηρίζουν ότι ο ηθοποιός αποπειράθηκε να τις βιάσει.

Νωρίς το πρωί, ο πρόεδρος του πειθαρχικού συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Πασχάλης Τσαρούχας, προσκόμισε στον εισαγγελέα φάκελο με νέες καταγγελίες σε βάρος άλλου προσώπου από τον χώρο του θεάτρου.

Πηγή: naftemporiki

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Κάθε ανήλικος ηλικίας κάτω των 13 ετών δεν θα μπορεί, χωρίς να συνοδεύεται από έναν ενήλικο, να κυκλοφορεί από τις 23.00 έως τις 06.00 σε δημόσιους...
Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους
Ένας καθηγητής του Χάρβαρντ μιλά για τον κίνδυνο σοβαρών ασθενειών που διατρέχουν όσοι αμελούν τη στοματική τους υγιεινή
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους