Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στην αντεπίθεση η ιδιοκτήτρια του γηροκομείου - Απειλεί με μηνύσεις

Για καλοστημένη σκευωρία που σύντομα θα καταρρεύσει κάνει λόγο η ιδιοκτήτρια του γηροκομείου στα Χανιά

Κατηγορηματικά διαψεύδει η Γεωργία Λιονάκη, ιδιοκτήτρια του γηροκομείου στα Χανιά τις σοκαριστικές καταγγελίες των τελευταίων ημερών σχετικά με τις συνθήκες διαβίωσης αλλά και θανάτου των ηλικιωμένων που έμεναν εκεί.

Ο οίκος ευγηρίας βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών, καθώς 68 τρόφιμοι έχασαν τη ζωή τους μέσα σε μόλις έναν χρόνο, με την αιτία θανάτου να είναι ίδια για όλους, ενώ έχει γίνει και εκταφή μίας σορού προκειμένου να πέσει φως στην υπόθεση.

Έως τώρα συγγενείς θυμάτων έχουν καταγγείλει δημόσια το γηροκομείο, λέγοντας πως οι δικοί τους άνθρωποι βασανίστηκαν κατά τη διαμονή τους, αφού μεταξύ άλλων τους έδεναν, τους έκλειναν στο υπόγειο, τους έδιναν ελάχιστη τροφή και δεν τους έπλεναν.

Ωστόσο, η ιδιοκτήτρια του γηροκομείου κάνει λόγο για πλεκτάνη, προαναγγέλλοντας προσφυγή στη Δικαιοσύνη. "Σε όλους θα στείλω αγωγές και μηνύσεις. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Είναι όλα ψέματα. Δεν στέκει τίποτα" δήλωσε χαρακτηριστικά στο "Live News", εκτιμώντας πως όλα γίνονται για τα χρήματα.

"Αν είχε βρεθεί το τόσο, θα μας είχαν κλείσει μέσα. Έχουν κάνει μία πλεκτάνη γύρω από εμάς κάποιοι επιτήδειοι και προσπαθούν να δημιουργήσουν αυτή την εικόνα, που τη δημιούργησαν. Μας κάνανε τη ζημιά για να κονομήσουν χρήμα" σημείωσε.

Μία από τις πλέον συγκλονιστικές καταγγελίες ήταν αυτή που έκανε η κόρη μιας ηλικιωμένης, δείχνοντας μία φωτογραφία με το πώς ήταν και πώς έγινε η μητέρα της μέσα σε 11 μήνες.

"Εγώ έχω βίντεο από την πρώτη φορά που μου την έφερε που κάναμε γιορτές εδώ και θα δείξω το πρόσωπό της. Ήταν το ίδιο. Όπως την έδειχνε αυτή στον Ευαγγελάτο, αλλά όχι η φωτογραφία της νέας, η φωτογραφία της ηλικιωμένης" απάντησε η κα. Λιονάκη, ενώ σχολίασε και την εκταφή που έγινε.

"Δεν βρήκανε τίποτα. Έλεγε ο κ. Δημήτρης που έβγαινε στα κανάλια με το όνομά του, ο κ. Μαυρακάκης ότι είχε ένα δάχτυλο τρύπα στο κεφάλι. Δεν της βρήκαν τίποτα. Αυτό δεν είναι ψέμα;" υποστήριξε.

"Όλα αυτά που λένε για κακοποίηση, όταν ήρθαν να μου κάνουν έλεγχο γιατί δεν βρήκαν τίποτα; Αυτά για τα ψυχοφάρμακα δεν αληθεύουν. Αυτά είναι ψέματα. Όλα θα αποδειχθούνε στη συνέχεια. Αποσκοπούν στο χρήμα" κατέληξε η ιδιοκτήτρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ