Skip to main content

AstraZeneca: Η περιπέτεια άνδρα μετά το εμβόλιο - Τα 2 συμπτώματα που τον έσωσαν

Η μαρτυρία του για την περιπέτεια υγείας που για την ώρα δεν έχει διακριβωθεί αν σχετίζεται με το εμβόλιο

Για όσα βίωσε αφού έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca μίλησε στην εκπομπή «Ωρα Ελλάδος» του OPEN TV ο άνθρωπος στην Κρήτη που υπέστη πνευμονική εμβολή μετά την χορήγηση του εμβολίου.

Όπως ο ίδιος εξηγεί, δεν κατηγορεί το σκεύασμα, τουλάχιστον μέχρι να αποδειχθεί πως δεν έπασχε από κάποιο νόσημα. «Δεν έχω κανένα ιστορικό, μέχρι στιγμής όλες οι εξετάσεις είναι καθαρές, ωστόσο περιμένουμε και τις υπόλοιπες, μήπως αποδειχθεί πως είχα κάτι που δεν γνώριζα», τονίζει.

«Άρχισα να λαχανιάζω», ανέφερε ο άνδρας, λέγοντας πως του φάνηκε ύποπτο και πήγε στο νοσοκομείο όπου και μπήκε στην εντατική, όπου και κάθισε επί οκτώ ημέρες. Τα συμπτώματα που ένιωσε και τελικώς τον έσωσαν ήταν το λαχάνιασμα και οι πόνοι στο μπράτσο που απλώθηκαν στα πλευρά. Στο νοσοκομείο μόλις έκανε αξονική ο  γιατρός του είπε πως ήταν ένα βήμα πριν τον αιφνίδιο θάνατο.

«Είναι διαβολική η σύμπτωση να το πάθω μετά το εμβόλιο», τόνισε και είπε πως περιμένει όλες τις εξετάσεις ώστε να κριθεί αν η περιπέτεια υγείας που πέρασε σχετίζονταν με το εμβόλιο.

«Δεν θα κάνω την δεύτερη δόση του εμβολίου», κατέληξε ο άνδρας.

Δείτε αναλυτικά την μαρτυρία του.