Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δολοφονία 20χρονης: Κάμερα κατέγραψε ύποπτο άτομο στην περιοχή (VIDEO)

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του ειδεχθούς εγκλήματος

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών της άγριας δολοφονίας της 20χρονης στα Γλυκά Νερά, ενώ κλιμάκιο του εγκληματολογικού και του τμήματος Ανθρωποκτονιών συλλέγει στοιχεία από τον τόπο του εγκλήματος αναζητώντας δείγματα DNA των κακοποιών, καθώς παρέμειναν μέσα στο σπίτι τουλάχιστον για 1,5 ώρα, σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο 32χρονος σύζυγος του θύματος.

Επίσης, στην προσπάθειά τους να συνθέσουν το παζλ της στυγερής δολοφονίας, αναζητείται οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας. Οι αστυνομικοί κάνουν φύλλο και φτερό την περιοχή προκειμένου να συγκεντρώσουν βίντεο από κάμερες γειτονικών μαγαζιών και σπιτιών. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, κάμερα γειτονικού σπιτιού έχει καταγράψει ύποπτο άτομο να κινείται κοντά στη μεζονέτα τις επίμαχες ώρες, δηλαδή από τις 4 τα ξημερώματα έως τις 6 το πρωί, ενώ υπάρχουν και κάποια οχήματα που έχουν καταγραφεί να κινούνται εκείνο το χρονικό διάστημα στην ευρύτερη περιοχή.

Οι δράστες ήταν καλά οργανωμένοι και, πριν εισβάλουν στο σπίτι, έσπασαν μέχρι και την εξωτερική κάμερα ασφαλείας που υπήρχε στην είσοδο της μεζονέτας.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για άτομα του κοινού ποινικού δικαίου που στο παρελθόν έχουν πραγματοποιήσει ληστείες σε σπίτια, ενώ δεν αποκλείεται να έχουν δράσει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, όπως και στα Γλυκά Νερά δηλαδή. Φαίνεται πως είναι αλλοδαποί, καθώς παρότι στην αρχή μιλούσαν ελληνικά, φεύγοντας οι δύο δράστες είπαν στον τρίτο κακοποιό, τον πιο κοντό, που φαίνεται να ήταν και εκείνος που έδινε τις εντολές, κάτι σε μια άλλη γλώσσα. Αυτή η φράση που ειπώθηκε ήταν και που τους έτρεψε και σε φυγή. Δεν αποκλείεται επίσης, να υπάρχει και τέταρτο άτομο που συμμετείχε στη φονική ληστεία, ο οποίος ενδεχομένως να κρατούσε "τσίλιες", ελέγχοντας την περιοχή.

Σε ό,τι αφορά τους γείτονες, είπαν στους αστυνομικούς πως άκουγαν τον σκύλο να γαβγίζει επίμονα, όμως θεώρησαν πως ήταν λόγω κάποιας γάτας που είχε μπει στο σπίτι, καθώς στη συνέχεια δεν ακούστηκαν φωνές. Τον σκύλο, οι αδίστακτοι κακοποιοί τον σκότωσαν κρεμώντας τον από τη σκάλα.

Υπενθυμίζεται ότι στην επικήρυξη των δραστών της ληστείας και της δολοφονίας προχώρησε η ελληνική αστυνομία δίνοντας χρηματική αμοιβή ύψους 300.000 ευρώ σε οποιονδήποτε παράσχει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψή τους.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, «με σημερινή Κοινή Υπουργική Απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη, προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή ύψους 300.000 ευρώ, σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες σε αρμόδια Αρχή που θα οδηγήσουν, στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη, στη σύλληψη των δραστών ληστείας μετά φόνου σε βάρος 20χρονης γυναίκας, που διεπράχθη σήμερα, Τρίτη 11 Μαΐου, μέσα στην οικία της στα Γλυκά Νερά Αττικής». 

Σημειώνεται ότι όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει με τους  τηλεφωνικούς  αριθμούς 210-6442694 και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Για τα πρόσωπα που θα παράσχουν πληροφορίες και στοιχεία θα εξασφαλιστεί ανωνυμία έναντι κάθε Αρχής και οποιουδήποτε τρίτου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ιταλία: Με εισιτήριο 5 ευρώ η είσοδος στη Βενετία - Η πόλη χρεώνει τους τουρίστες
Θέλει να περιορίσει τον μαζικό τουρισμό και να αυξήσει τον αριθμό των επισκεπτών που θέλουν να διανυκτερεύσουν
Ιταλία: Με εισιτήριο 5 ευρώ η είσοδος στη Βενετία - Η πόλη χρεώνει τους τουρίστες
Πάμε Στοίχημα: Προκαλεί σουηδικό Over στο 2.10
Παρόλο που η ποικιλία σε αγώνες στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Πέμπτης (25/04) δεν είναι τεράστια, είναι μεγάλο το στοιχηματικό ενδιαφέρον που...
Πάμε Στοίχημα: Προκαλεί σουηδικό Over στο 2.10