Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

22χρονη χωρίς δίπλωμα παρέσυρε με ΙΧ 13χρονο - Νοσηλεύται σε κρίσιμη κατάσταση

Ο 13χρονος υπεβλήθη σε 2 επεμβάσεις και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στα Λουτρά Αιδηψού. Μια 22χρονη καθώς μετέβαινε προς τα Λουτρά Αιδηψού, στην είσοδο της πόλης, παρέσυρε με το αυτοκίνητό της ένα 13χρονο παιδί.

Ο 13χρονος μαθητής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας με πολύ σοβαρά τραύματα στο κεφάλι όπου και διασωληνώθηκε.

Λίγο αργότερα με συνοδεία ιατρικού προσωπικού και περιπολικών της αστυνομίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα eviathema.gr, ο 13χρονος υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου. Σήμερα, υποβλήθηκε και σε δεύτερη επέμβαση, με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται κρίσιμη. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, η 22χρονη οδηγός δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης.

Προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Αιδηψού, προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αεροπλάνο της British πέρασε ξυστά από drone – Πετούσε από Αθήνα προς Λονδίνο
H απόσταση μεταξύ τους έφτασε στο 1,5 μέτρο - Το μη επανδρωμένο αεροσκάφος πετούσε σε ύψος 24 φορές μεγαλύτερο από το μέγιστο νόμιμο ύψος για τις...
Αεροπλάνο της British πέρασε ξυστά από drone – Πετούσε από Αθήνα προς Λονδίνο
Ορκίζεται, ανήμερα των γενεθλίων του, στη Θήβα ο Στέφανος Κασσελάκης
Στις 11.00 το πρωί στο Κέντρο Εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων στη Θήβα η τελετή ορκωμοσίας - Παρών θα είναι και ο σύζυγός του, Τάιλερ Μακμπέθ
Ορκίζεται, ανήμερα των γενεθλίων του, στη Θήβα ο Στέφανος Κασσελάκης