Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δικηγόρος 22χρονου: «Στο video είναι ο αντίχειρας και όχι το μόριο του»

Αναφερόμενος στο video ο δικηγόρος του 22χρονου έκανε λόγο για παράνομο αποδεικτικό μέσο

Αναβλήθηκε την Παρασκευή για δεύτερη φορά η δίκη του 22χρονου που μετά το περιστατικό στην είσοδο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη συνελήφθη και έπειτα από καταγγελίες και άλλων γυναικών κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή.

Λίγα λεπτά μετά την αναβολή της δίκης, ο δικηγόρος του 22χρονου, Γιώργος Μυταλούλης μίλησε στον Alpha και στις δηλώσεις αμφισβήτησε τα όσα έχουν δημοσιοποιηθεί μέσω βίντεο για τον πελάτη του.

«Στο βίντεο αυτό, όπως βλέπει κάποιος που βρίσκεται σε μια απομακρυσμένη περιοχή της Ελλάδας, βλέπει να έχουν καλυφθεί τα γεννητικά του όργανα με μία θολούρα, επίτηδες για να μη φαίνονται. Κάνει λοιπόν τον συνειρμό αυτός που βλέπει το βίντεο ότι εκεί εκτίθενται πλήρως αυτά τα γεννητικά όργανα», δήλωσε ο δικηγόρος του 22χρονου και πρόσθεσε: «Κανένας δεν ασχολήθηκε πλήρως με αυτό το βίντεο, το οποίο είναι παράνομο αποδεικτικό μέσο γιατί πρόκειται για πλημμέλημα, και δεν έπρεπε να δημοσιοποιηθεί, έπρεπε η συγκεκριμένη παθούσα να το δώσει στην αστυνομία και η αστυνομία να κάνει την δουλειά της».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ