Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κρήτη: Σε κρίσιμη κατάσταση η 44χρονη που εμβολιάστηκε με AstraZeneca (VIDEO)

Εκδήλωσε εγκεφαλική αιμορραγία και διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ

Δύσκολες ώρες διάγει η 44χρονη από την Κρήτη η οποία εμφάνισε σοβαρά προβλήματα υγείας μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Τα συμπτώματα που είχε εμφανίσει αρχικά η γυναίκα -μητέρα τριών παιδιών-ήταν ήπια. Οι γιατροί του Βενιζέλειου νοσοκομείου ωστόσο την υπέβαλαν σε αξονική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί εγκεφαλική θρόμβωση. Γι’ αυτόν τον λόγο προχθές διακομίστηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ).

Σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN, ωστόσο, η κατάστασή της δεν βελτιώθηκε και χθες εκδήλωσε εγκεφαλική αιμορραγία. Η 44χρονη μεταφέρθηκε άμεσα στη ΜΕΘ όπου παραμένει διασωληνωμένη, με τους γιατρούς να περιγράφουν ως κρίσιμη την κατάστασή της.

Η μητέρα της 44χρονης δήλωσε πως «το μόνο που θέλω, η κόρη μου να γίνει καλά. Θέλω το παιδί μου πίσω, όπως ήταν πριν κάνει το εμβόλιο.[…] Δεν θέλω αποζημιώσεις, δεν θέλω τίποτα. Θέλω την υγεία του παιδιού μου».

Δείτε το σχετικό video:

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νατσιός: Η κοινωνία υπέστη εξαθλίωση - Βλέπουμε τις συνέπειες μέρα με τη μέρα
Ο πρόεδρος της Νίκης Δημήτρης Νατσιος κατηγόρησε τον Κώστα Καραμανλή για συγκάλυψη των ευθυνών για το δυστύχημα των Τεμπών
Νατσιός: Η κοινωνία υπέστη εξαθλίωση - Βλέπουμε τις συνέπειες μέρα με τη μέρα