Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τραγωδία στην Καλαμάτα - Νεκροί σε θανατηφόρο τροχαίο δύο 20χρονοι

Το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν εξετράπη και χτύπησε σε δέντρο και τοίχο σπιτιού

Τροχαίο δυστύχημα με θύματα δύο 20χρονους σημειώθηκε χθες το βράδυ στο 21ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Καλαμάτας-Τρίπολης, στο ύψος της περιοχής Άγιος Φλώρος Μεσσηνίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, το ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ένας 20χρονος και επέβαινε ο συνομήλικός του εξετράπη, για άγνωστο ακόμα λόγο, από την πορεία του, εισήλθε σε γειτονικό χωράφι και στη συνέχεια προσέκρουσε σε ελαιόδεντρο και τοίχο σπιτιού.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν θανάσιμα οι δύο 20χρονοι, ενώ προανάκριση για το τροχαίο διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καλαμάτας.

Όπως αναφέρει το messinialive.gr: Ο νεαρός οδηγός, έχοντας ξεκινήσει από την Καλαμάτα για τον Μελιγαλά,  για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, στο οποίο επέβαινε κι ένας συνομήλικός του, το οποίο προσέκρουσε σε κολώνα και μετά από ανεξέλεγκτη πορεία αρκετών μέτρων έφυγε από το οδόστρωμα, έκοψε ένα δέντρο και σταμάτησε σε περίφραξη παρακείμενου σπιτιού.

Από την σφοδρή σύγκρουση έχασε τη ζωή του ο 21χρονος οδηγός, ενώ ο συνοδηγός αφού έγινε απεγκλωβισμός από την Πυροσβεστική, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Όμως λίγο πριν τις 23:30 κατέληξε κι αυτός. Tα δύο παιδιά ήταν παιδικοί φίλοι και είχαν μεγαλώσει μαζί στον Μελιγαλά, ο οποίος θρηνεί.

messinia-live-troxaio.jpg

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βαλτιμόρη: Γερανοί ξεκίνησαν να απομακρύνουν τα συντρίμμια της γέφυρας
Θα χρειαστεί πολύς χρόνος μέχρι να επαναλειτουργήσει το λιμάνι, που είναι το ένατο μεγαλύτερο των ΗΠΑ σε δραστηριότητα
Βαλτιμόρη: Γερανοί ξεκίνησαν να απομακρύνουν τα συντρίμμια της γέφυρας