Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τραγωδία στην Καλαμάτα - Νεκροί σε θανατηφόρο τροχαίο δύο 20χρονοι

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν εξετράπη και χτύπησε σε δέντρο και τοίχο σπιτιού

Τροχαίο δυστύχημα με θύματα δύο 20χρονους σημειώθηκε χθες το βράδυ στο 21ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Καλαμάτας-Τρίπολης, στο ύψος της περιοχής Άγιος Φλώρος Μεσσηνίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, το ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ένας 20χρονος και επέβαινε ο συνομήλικός του εξετράπη, για άγνωστο ακόμα λόγο, από την πορεία του, εισήλθε σε γειτονικό χωράφι και στη συνέχεια προσέκρουσε σε ελαιόδεντρο και τοίχο σπιτιού.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν θανάσιμα οι δύο 20χρονοι, ενώ προανάκριση για το τροχαίο διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καλαμάτας.

Όπως αναφέρει το messinialive.gr: Ο νεαρός οδηγός, έχοντας ξεκινήσει από την Καλαμάτα για τον Μελιγαλά,  για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, στο οποίο επέβαινε κι ένας συνομήλικός του, το οποίο προσέκρουσε σε κολώνα και μετά από ανεξέλεγκτη πορεία αρκετών μέτρων έφυγε από το οδόστρωμα, έκοψε ένα δέντρο και σταμάτησε σε περίφραξη παρακείμενου σπιτιού.

Από την σφοδρή σύγκρουση έχασε τη ζωή του ο 21χρονος οδηγός, ενώ ο συνοδηγός αφού έγινε απεγκλωβισμός από την Πυροσβεστική, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Όμως λίγο πριν τις 23:30 κατέληξε κι αυτός. Tα δύο παιδιά ήταν παιδικοί φίλοι και είχαν μεγαλώσει μαζί στον Μελιγαλά, ο οποίος θρηνεί.

messinia-live-troxaio.jpg

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το μήνυμα του Μέσι μετά τον τελικό: «Ο πόνος είναι τεράστιος, κρατάω όλα όσα πετύχαμε»
«Θα θυμάμαι πάντα τη στήριξη μιας ολόκληρης χώρας, η οποία μας έφερε ξανά ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες του κόσμου» δήλωσε ο Αργεντινός σταρ
Το μήνυμα του Μέσι μετά τον τελικό: «Ο πόνος είναι τεράστιος, κρατάω όλα όσα πετύχαμε»
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία δεν έκανε τη δουλειά της όπως έπρεπε
Τι είπε για το θέμα αυτό ο πρωθυπουργός, κατά τη δευτερολογία του στο κλείσιμο της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία δεν έκανε τη δουλειά της όπως έπρεπε
Πόσα μειονοτικά σχολεία έκλεισαν στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη
Δεν υπάρχει καμία στοχοποίηση των μειονοτικών σχολείων, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης
Πόσα μειονοτικά σχολεία έκλεισαν στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη
Νέες ρυθμίσεις για τις συντάξεις χηρείας – Καταργούνται οι μειώσεις μετά την τριετία
Μπαίνει τέλος σε μια κοινωνική αδικία δέκα ετών, είπε η Νίκη Κεραμέως – Πότε ψηφίζονται στη Βουλή
Νέες ρυθμίσεις για τις συντάξεις χηρείας – Καταργούνται οι μειώσεις μετά την τριετία