Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τραγωδία στα Χανιά: Βρέθηκε νεκρή η 11χρονη που αγνοούνταν

Τραγικό επίλογο είχαν οι έρευνες των Αρχών

Τραγικό επίλογο είχαν οι έρευνες των Αρχών στα Χανιά για την αναζήτηση ενός κοριτσιού 11 ετών, που αναζητείτο από χθες όταν και δηλώθηκε στην Αστυνομία ότι δεν επέστρεψε στο σπίτι του μετά από τον βραδινό του περίπατο.

Το απόγευμα της Τετάρτης το κορίτσι εντοπίσθηκε νεκρό σε βραχώδη ακτή κοντά στο μικρό εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων.

Για τον εντοπισμό του είχαν κινητοποιηθεί διασώστες της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού που πραγματοποιούσαν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή του παραλιακού μετώπου των Χανίων, ενώ στο πλαίσιο των ερευνών χρησιμοποιήθηκε και drone.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, αποκλείσθηκε από τις Αρχές το ενδεχόμενο ο θάνατος του 11χρονου κοριτσιού από τα Χανιά που βρέθηκε το απόγευμα νεκρό σε βραχώδη ακτή κοντά στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά, να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους ο αστυνομικός διευθυντής Χανίων Ταξίαρχος Γιώργος Λυμπινάκης που βρέθηκε στο σημείο, «έχει αποκλεισθεί η εγκληματική ενέργεια, αυτή είναι και η άποψη του ιατροδικαστή. Εξετάζονται τα αίτια της πτώσης».

Το άτυχο κορίτσι αναζητούσαν οι Αρχές από χθες το βράδυ, όταν και δηλώθηκε στην Αστυνομία ότι δεν επέστρεψε στο σπίτι του στην περιοχή της Παρηγοριάς μετά από τον βραδινό του περίπατο.

Τελικά, το κορίτσι εντοπίσθηκε νεκρό και ανασύρθηκε από το σημείο λίγο μετά τις 7 το απόγευμα. Για τον εντοπισμό του είχαν κινητοποιηθεί διασώστες της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού που πραγματοποιούσαν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή του παραλιακού μετώπου των Χανίων ενώ στο πλαίσιο των ερευνών χρησιμοποιήθηκε και drone.

Το κορίτσι, που δεν πρόλαβε να χαρεί καθόλου τη ζωή, είχε θεαθεί τελευταία φορά το βράδυ της Τρίτης και τελικά εντοπίστηκε νεκρή, στο σημείο που φαίνεται παρακάτω.

Με φωτογραφίες από zarpanews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Έκαναν ένοπλες ληστείες και διαρρήξεις – Κατηγορίες για κακούργημα
Συνελήφθησαν για 8 ένοπλες ληστείες με μαχαίρι και 6 διαρρήξεις από τις αρχές Μαρτίου σε διάφορες περιοχές
Θεσσαλονίκη: Έκαναν ένοπλες ληστείες και διαρρήξεις – Κατηγορίες για κακούργημα