Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Οδηγός φορτηγού μετέφερε πακέτα με σχεδόν 167 κιλά κάνναβης (ΦΩΤΟ)

Εντοπίστηκε και συνελήφθη από την αστυνομία του Κιλκίς, με τη συνδρομή και αστυνομικού σκύλου

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς ένα άτομο που μετέφερε καλά κρυμμένα στο φορτηγό που οδηγούσε συνολικά 92 δέματα με περισσότερα από 166 κιλά κάνναβης. Παράλληλα μέσα σε δέμα με κάνναβη εντοπίσθηκε ένα πιστόλι με γεμιστήρες και φυσίγγια. τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν με τη συνδρομή του σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών της Τελωνειακής Υπηρεσίας Ευζώνων. Αναλυτικά σε ανακοίνωσή της η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας αναφέρει:

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, συνελήφθη χθες (30 Μαΐου 2021) το απόγευμα στο Κιλκίς, ένας αλλοδαπός άνδρας, για εισαγωγή και μεταφορά μεγάλης ποσότητα κάνναβης.

Ειδικότερα, ο προαναφερόμενος αλλοδαπός εντοπίστηκε να έχει εισέλθει στην χώρα από το Συνοριακό Σταθμό των Ευζώνων, οδηγώντας φορτηγό όχημα διεθνών μεταφορών και να κινείται επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ευζώνων.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και του σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών της Τελωνειακής Υπηρεσίας Ευζώνων, εντοπίστηκαν πολύ καλά κρυμμένα κάτω από το δάπεδο του οχήματος 92 δέματα με ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 166 κιλών και 862 γραμμαρίων.

Επίσης μέσα σε ένα από τα δέματα με κάνναβη εντοπίστηκε ένα πιστόλι με δύο γεμιστήρες και 8 φυσίγγια, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Το παραπάνω φορτηγό κατασχέθηκε, όπως και 3 κινητά τηλεφώνα που βρέθηκαν στην κατοχή του.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

Δείτε τις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα:

entopismos_kryptis.jpg
katashesi_dematon_kannabis.jpg
katashesi_oploy.jpg

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ