Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κορωνοπάρτι σε παραλία με 2.000 νεαρούς - Φωτιές και ένταση (VIDEO)

Ένταση στην παραλία της Γλυφάδας

Κι όμως οι εικόνες δεν είναι από το τέλος κάποιας συναυλίας η οποία πραγματοποιήθηκε στην προ πανδημία εποχή. Είναι μερικοί από τους χιλιάδες που συμμετείχαν στο χθεσινό πάρτι (12/6/2021) στην πλαζ της Γλυφάδας, το οποίο είχε περιπετειώδη κατάληξη.

Από νωρίς χθες το απόγευμα σε μια από τις δημοτικές πλαζ του δήμου των νοτίων προαστίων της Αττικής, άρχισαν να συγκεντρώνονται εκατοντάδες άτομα. Όσο περνούσε η ώρα το πλήθος γίνονταν όλο και μεγαλύτερο με αποτέλεσμα κάποια στιγμή οι παρευρισκόμενοι να φτάσουν τα 2.000 άτομα.

Κι αν το νούμερο φαντάζει υπερβολικό το βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο αποτυπώνει πλήρως, τον αριθμό των ατόμων που έδωσαν το παρόν στην παραλία της Γλυφάδας.

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν λίγο μετά τις εννέα το βράδυ όταν, άνδρες του δήμου Γλυφάδας, αστυνομικοί και πυροσβέστες έσπευσαν στην παραλία που είχε καταληφθεί από τους νεαρούς. Παρά τις αρχικές εκκλήσεις των υπευθύνων να εκκενωθεί η παραλία, ωστόσο αρκετοί ήταν αυτοί που αντέδρασαν. Μάλιστα άρχισαν να καίνε τις ψάθινες ομπρέλες που υπήρχαν στην παραλία, ενώ εκδήλωσαν και επιθετική συμπεριφορά προς τις δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας. Μετά το κάψιμο 60 και πλέον ομπρελών τα πνεύματα άρχισαν να ηρεμούν, με τους συμμετέχοντες στο beach party να εγκαταλείπουν την πλαζ.

Στο βίντεο που σας παρουσιάζει το newsit.gr, οι άνδρες των τριών οχημάτων της πυροσβεστικής έχουν κατέβει από αυτά και ελέγχουν σε ποια σημεία υπάρχουν ακόμη εστίες που σιγοκαίνε, ενώ την ίδια ώρα από δίπλα τους περνούν εκατοντάδες άτομα νεαρής ηλικίας.

Αγόρια και κορίτσια νεαρής ηλικίας, εκ των οποίων είναι μετρημένα στα δάχτυλα των χεριών αυτά που φορούν μάσκες προστασίας κατά του κορωνοιού και να τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας εγκαταλείπουν κατά εκατοντάδες την πλαζ της Γλυφάδας.

Στο βίντεο διάρκειας ενός λεπτού και σαρανταπέντε δευτερολέπτων οι νεαροί που κατέφθασαν στην Γλυφάδα από όλες τις περιοχές της Αθήνας, κινούνται σε πυκνή ροή με κατεύθυνση τη λεωφόρο Ποσειδώνος. Οι περισσότεροι από αυτούς θα επιβιβαστούν σε λεωφορεία και θα επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Πηγή: newsit

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ