Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Γλυκά Νερά: Πληροφορίες πως θα συλληφθεί ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν

Δεν αποκλείεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης

Σχεδόν έξι ώρες μετά την μεταφορά του -κατεπειγόντως από την Αλόννησο όπου βρισκόταν για το τρισάγιο της Καρολάιν- ο 32χρονος πιλότος δεν έχει απαντήσεις στα ερωτήματα των αστυνομικών για την δολοφονία στα Γλυκά Νερά.

Πιο συγκεκριμένα, πληροφορίες του newsit.gr από την αστυνομία αναφέρουν πως οι απαντήσεις που δίνει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε η 20χρονη σύζυγός του μαρτυρικό θάνατο στο σπίτι τους, στα Γλυκά Νερά, δεν είναι πειστικές.

Μάλιστα, η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη κι αυτό της έκδοσης εντάλματος σύλληψης τις αμέσως επόμενες ώρες.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα σε ανακοίνωση από τη ΓΑΔΑ η Αστυνομία ανέφερε: «Έχουν προκύψει νεότερα στοιχεία για τα οποία χρειάζονται διευκρινίσεις. Κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών μετέβη στην Αλόννησο. Περιμέναμε να τελειώσει το μνημόσυνο και μετά μεταφέρθηκε ο 32χρονος στην ΓΑΔΑ.

Θα μπορούσε να γίνει και χθες, ωστόσο σεβαστήκαμε την επιθυμία του. Σήμερα μεταφέρθηκε στην ΓΑΔΑ για να δώσει πληροφορίες ως ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας της υπόθεσης».

Σημειώνεται πως στην ασφάλεια κλήθηκε ο 32χρονος πιλότος, σύζυγος της Καρολάιν, για να δώσει εκ νέου κατάθεση σχετικά με τα ευρήματα που έχουν προκύψει. Ο 32χρονος βρισκόταν στην Αλόννησο για το μνημόσυνο της Καρολάιν, όταν κλιμάκιο της αστυνομίας μετέβη με ελικόπτερο στο νησί για να τον ενημερώσει ότι έχουν προκύψει νέα στοιχεία και ότι πρέπει να τους ακολουθήσει στη ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, κλήθηκε να καταθέσει για την υπόθεση ακόμη ένα άτομο του περιβάλλοντος του ζευγαριού. 

Υπενθυμίζεται πως βασικό στοιχείο είναι το βιομετρικό ρολόι που φορούσε στον καρπό της η Καρολάιν και δείχνει σύμφωνα με την επεξεργασία που έχει γίνει να ανεβοκατεβάζει παλμούς και κάποια στιγμή να σταματάει καταγράφοντας με αυτό τον τρόπο την ακριβή ώρα θανάτου της νεαρής μητέρας.

Υπάρχει μια χρονική απόκλιση από την αρχική κατάθεση που έδωσε ο Μπάμπης και γι' αυτό θα πρέπει να συζητήσει και πάλι με τους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών. Παράλληλα, η κάμερα που υπάρχει στο σπίτι φέρεται να κατάγραψε τις τελευταίες λεπτομέρειες λίγο πριν τη μια τα ξημερώματα της μοιραίας βραδιάς. Σε αυτές τις εικόνες που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί φαίνεται ο Μπάμπης να είναι ξαπλωμένος στον καναπέ του ισογείου και να κρατάει στα χέρια του το μωρό.

Η κάρτα μνήμης φαίνεται να έχει αφαιρεθεί από το καταγραφικό σε μια χρονική στιγμή που δεν συμπίπτει χρονικά με το έγκλημα. Όμως και αυτό πρέπει να διευκρινιστεί, καθώς έχει συμβεί τα ρολόγια των καταγραφικών να έχουν διαφορετική ώρα από την πραγματική. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αλόννησο, πάντως, ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος φέρεται να είπε στη μητέρα της Καρολάιν ότι έχει κληθεί στη ΓΑΔΑ προκειμένου να αναγνωρίσει κάποιον.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΘ η Θεσσαλονίκη σήμερα με 2 στάσεις – Ποιες ώρες απεργούν
Στάση εργασίας από τους εργαζόμενους στον ΟΑΣΘ στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων για την εργατική Πρωτομαγιά
Χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΘ η Θεσσαλονίκη σήμερα με 2 στάσεις – Ποιες ώρες απεργούν