Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Το κινητό «πρόδωσε» τον πιλότο - Τα στοιχεία που «δένουν» την δολοφονία

Οι απαντήσεις που έχει δώσει μέχρι στιγμής στους αστυνομικούς δεν είναι πειστικές

Kαταιγιστικές οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας στα Γλυκά Νερά.

Όπως αποκάλυψε  Open και η Μίνα Καραμήτρου, από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, διαπιστώθηκε ότι τις ώρες που ο πιλότος αναφέρει στους αστυνομικούς ότι ήταν δεμένος μέσα στο σπίτι, είχαν μπει ληστές, είχε χάσει τις αισθήσεις του και είχαν σκοτώσει τη σύζυγό του, οι αστυνομικοί διακρίνουν στο κινητό του, ότι καταγράφονται βήματα στην εφαρμογή που «μετρά» βήματα.

Πρέπει να δώσει απαντήσεις

Στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ εκεί όπου βρίσκονται τα γραφεία των ανθρωποκτονιών βρίσκεται από το μεσημέρι ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν, κλειδωμένος μαζί με δύο αστυνομικούς. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του έχει γίνει σαφές ότι σήμερα πρέπει να δοθούν απαντήσεις στα νέα στοιχεία τα οποία έχουν ανακαλύψει οι αξιωματικοί της ελληνικής αστυνομίας. 

Οι άνδρες της αστυνομίας ζητούν από τον σύζυγο της Κάρολαιν είναι να απαντήσει στο τι ακριβώς συνέβη με βάση τις ώρες που ο ίδιος έχει αναφέρει. 

Όπως μεταδίδει η Μίνα Καραμήτρου, πριν από δύο ημέρες κατόπιν της έρευνας των αστυνομικών στο κινητό του πιλότου, διαπίστωσαν ότι ο 32χρονος είχε εφαρμογή στο κινητό του για το μέτρημα βημάτων. 

Από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, διαπιστώθηκε ότι τις ώρες που ο πιλότος αναφέρει στους αστυνομικούς ότι ήταν δεμένος μέσα στο σπίτι, είχαν μπει ληστές, είχε χάσει τις αισθήσεις του και είχαν σκοτώσει τη σύζυγό του, οι αστυνομικοί διακρίνουν στο κινητό του, ότι καταγράφονται βήματα στην εφαρμογή. 

Έτσι οι αξιωματικοί ζητούν από τον 32χρονο τεκμηριωμένη απάντηση για το πώς γίνεται δύο φορές που κατέθεσε στην ΓΑΔΑ να είπε το πώς συνέβησαν τα πράγματα σύμφωνα με τη δική του περιγραφή και να υπάρχει τέτοιο στοιχείο. 

Νωρίτερα, όπως αναφέρθηκε στην ενημέρωση στη ΓΑΔΑ, τα νέα στοιχεία δεν μπορούσαν να περιμένουν ενώ όπως έγινε γνωστό, η επιχείρηση της ΕΛΑΣ θα μπορούσε να είχε γίνει και χθες ωστόσο ο λόγος που αυτό δε συνέβη ήταν για να πραγματοποιηθεί το μνημόσυνο. 

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, «φως» στην υπόθεση, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ρίχνει και το βιομετρικό ρολόϊ - κινητό της άτυχης κοπέλας (smartwatch) που έχει καταγράψει παλμούς της, την ώρα που σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο σύζυγός της έπρεπε να ήταν νεκρή. Ο παλμογράφος φαίνεται να σταματά νωρίτερα από τις μέχρι τώρα περιγραφές και εκτιμήσεις που είχε δώσει ο 33χρονος πιλότος. . 

Αντίστοιχη ανακολουθία προκύπτει και στον χρόνο αφαίρεσης της κάρτας μνήμης του καταγραφικού μηχανήματος στο σπίτι του ζευγαριού, που υπήρχε στο ισόγειο χώρο στο καθιστικό σύμφωνα με όσα έχει καταθέσει ο 33χρονος. Φαίνεται ότι αυτό συνέβη πριν από τον χρόνο που ο ίδιος υποστήριξε ότι έγινε. 

Ένα ακόμα στοιχείο που δίνει φως τουλάχιστον σχετικά με το κίνητρο που ενδεχομένως να είχε ο νεαρός πιλότος είναι κάποια μηνύματα που βρέθηκαν στο κινητό της Κάρολαιν περίπου τα μεσάνυχτα εκείνο το μοιραίο βράδυ της 11ης Μαίου που δείχνουν μια ένταση μεταξύ τους. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από αρμόδιους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, το τελευταίο χρονικό διάστημα είχαν προστριβές ενώ υπήρχε και μια απειλή της 20χρονης προς τον 33χρονο πιλότο ότι θα τον χωρίσει και ότι θα φύγει μαζί με το παιδί τους, κάτι που έγινε και το συγκεκριμένο βράδυ. 

Παράλληλα, φαίνεται να υπάρχει και μια δεύτερη κατάθεση ατόμου που έχει καταθέσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα της γυναίκας που παρουσιαζόταν ως ψυχολόγος όπου επισημαίνει κάποια πράγματα που εκείνη είχε «διαγνώσει» στην σχέση του ζευγαριού, ενώ υπάρχουν και οικεία πρόσωπα που φαίνεται να το επιβεβαιώνουν. 

Υπενθυμίζεται ότι κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής μετέβη το πρωί της Πέμπτης στην Αλόννησο, όπου σήμερα τελείται Τρισάγιο στη μνήμη της, προκειμένου να φέρουν στην Αθήνα τον σύζυγό της, που βρίσκεται εκεί, για να δώσει νέα κατάθεση.

«Έχουν προκύψει νεότερα στοιχεία για τα οποία χρειάζονται διευκρινίσεις. Τα στοιχεία στην έρευνα δεν μπορούν να περιμένουν. Για αυτό τον λόγο κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών μετέβη σήμερα στην Αλόννησο», τόνισε σε έκτακτη ενημέρωση της ΕΛΑΣ, ο εκπρόσωπος Τύπου, Απόστολος Σκρέκας, ενώ προσέθεσε:

«Ωστόσο περιμέναμε πρώτα να τελειώσει το μνημόσυνο και μετά μεταφέρθηκε ο 32χρονος σύζυγος στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Θα μπορούσε να είχε γίνει και χθες ωστόσο σεβαστήκαμε την επιθυμία του να παραστεί στο μνημόσυνο»

Στη συνέχεια, η επίσης εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Άννα Ευθυμίου, ανέφερε: «Σήμερα, πρωινές ώρες, ο 32χρονος σύζυγος μεταφέρθηκε από την Αλόννησο στη Σκιάθο, με πλωτό μέσο και από εκεί αεροπορικώς στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να εξεταστεί ως ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας, σε νέα στοιχεία που έχουν προκύψει».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καϊλή: Η ΕΕ και το κόμμα μου δεν με υπερασπίστηκαν - Θα μετακομίσω στην Ιταλία
«Bελγικές αρχές με χώρισαν βίαια από τη δίχρονη κόρη μου. Κάτι που δεν εύχομαι σε καμία μητέρα» είπε η Εύα Καϊλή
Καϊλή: Η ΕΕ και το κόμμα μου δεν με υπερασπίστηκαν - Θα μετακομίσω στην Ιταλία