Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μαίρη Συνατσάκη: «Πόσες ακόμα νεκρές;» - Ξεσπούν Ελληνίδες για τη γυναικοκτονία

Καταιγιστικά είναι τα σχόλια στα social media

Καταιγιστικά είναι τα σχόλια στα social media σχετικά με τη δολοφονία της Κάρολαϊν και την ομολογία του συζύγου της ότι αυτός ήταν τελικά που τη διέπραξε. Ανάμεσα σε αυτούς πολλοί και πολλές έλληνες και Ελληνίδες celebrities, που δηλώνουν συγκλονισμένοι με την έκβαση της υπόθεσης και απαιτούν να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση της σορού της άτυχης Κάρολαϊν, ο θάνατός της ήταν ασφυκτικός, της είχαν βάλει ύφασμα στο στόμα, και ήταν τέτοιο το μένος του δράστη που το πίεζε παράλληλα με την παλάμη του, ενώ ταυτόχρονα έφραζε με τα δάχτυλά του και τα ρουθούνια της. Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών ήξεραν πολύ καλά πώς πρέπει να «διαβάσουν» και την παραμικρή λεπτομέρεια πίσω από όλα όσα υποστήριζε ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας.

«Δεν υπάρχουν εγκλήματα πάθους. Υπάρχει έμφυλη βία και γυναικοκτονίες. Πόσες ακόμα νεκρές;» αναρωτήθηκε η Μαίρη Συνατσάκη.

«Θεέ μου… πόσο σκοτάδι χρειάστηκε για να σβήσει τόσο φως» έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου.

 

«Να έχεις ονειρευτεί μια ζωή μαζί του κι αυτός να βάζει τέλος στη δική σου ζωή... Να απονεμηθεί δικαιοσύνη κι ας χαθεί ο κόσμος» έγραψε η Καίτη Γαρμπή στα social media.

«Αλλάξτε τον ποινικό κώδικα σαν οργανωμένη και πολιτισμένη κοινωνία γιατί αλλιώς θα τον αλλάξουμε μόνες μας. Να τον φοβάσαι τον απελπισμένο» έγραψε η Μαίρη Τουμασάτου. «Ένα μωρό ορφανό, δεν γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια, δεν πήρε τα πρώτα του δώρα για τα γενέθλια, δεν ήταν στην αγκαλιά της μαμάς του γιατί η μαμά του δολοφονήθηκε από τον ίδιο το σύζυγό της» σημείωσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. «Κοιτάζω τον Πανούλη και σκέφτομαι αυτό το μωράκι συνέχεια. Δεν αντέχεται» παραδέχθηκε, συγκλονισμένη, η Νίκη Λυμπεράκη στο Facebook.

https://www.facebook.com/nicky.lyberaki/posts/10158830362469440

 

 «Το θύμα έχει όνομα. Ο δολοφόνος έχει όνομα. Το έγκλημα έχει όνομα. #gynaikoktonia» υπογράμμισε ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ