Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αυτό είναι το σκυλί που σκότωσε ο πιλότος – Η μέρα που «ερωτεύτηκε» την Καρολάιν

Αυτό είναι το σκυλάκι που σκότωσε μαζί με την Καρολάιν ο πιλότος

Το έγκλημα των Γλυκών Νερών θα μείνει στην ιστορία ως ένα από τα πιο σοκαριστικά εγκλήματα που έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια.

Ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν, ομολόγησε ότι την έπνιξε, σκότωσε το σκυλί τους, τοποθέτησε το μωρό τους δίπλα στην νεκρή μητέρα του και έστησε σκηνικό ληστείας στο σπίτι.

Το σκυλάκι ήταν το παράπλευρο θύμα του δολοφόνου της Καρολάιν, προκειμένου να σκηνοθετήσει τη ληστεία και να παραπλανήσει τις αρχές.

Το ζώο δεν είχε καν συμπληρώσει ένα χρόνο ζωής. Ήταν τον Δεκέμβριο του 2020, όταν η Καρολάιν είχε επικοινωνήσει με το φιλοζωικό σωματείο «Η Κοίτη» και είχε εκφράσει ενδιαφέρον να υιοθετήσει ένα σκυλάκι.

Μάλιστα, σύμφωνα με το marathonpress, είχε ζητήσει να της δώσουν ένα κουτάβι, ώστε να μεγαλώσουν μαζί με το νεογέννητο μωράκι τους.

Η Καρολάιν, ο Μπάμπης και η κόρη τους μέσα σε έναν μάρσιπο, πήγαν μερικές μέρες αργότερα σε κτηνιατρείο της Νέας Μάκρης όπου συναντήθηκαν με μέλη της Φιλοζωικής και γνώρισαν τη Ρόξι. Τη συμπάθησαν αμέσως και ζήτησαν να ξεκινήσει η διαδικασία υιοθεσίας.

«Δεν άργησαν να φύγουν αυτή την φορά αγκαλιά με το νέο μέλος της οικογένειας τους, την μικρούλα Roxy.Η οικογένεια της Caroline ήταν από αυτές που εμείς οι εθελοντές τις θεωρούμε πρότυπα», αναφερόταν σε ανάρτηση του Φιλοζωικού Σωματείου Μαραθώνα πριν από ένα μήνα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του Σωματείου λίγες μέρες μετά τη δολοφονία:

https://www.facebook.com/filozoikimarathona.gr/photos/a.940372612647190/5867524649931937/

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ