Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δικηγόρος πιλότου: Θα ομολογούσε - Ζητά συνεπιμέλεια του μωρού από τις 2 οικογένειες

Aρνείται την ύπαρξη τρίτου προσώπου στην υπόθεση ο συζυγοκτόνος

«Δεν αλλάζει ακριβώς τίποτα από την λεπτομερή ομολογία που έχει δώσει σε επίπεδο προανακρίσεως» ανέφερε μεταξύ άλλων, ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.αναφερόμενος στην βασική κατεύθυνση της απολογίας του στον ανακριτή  που ξεκινάει αύριο.

Όπως είπε, ο 33χρονος πιλότος πρόκειται να διαφωτίσει ορισμένα γεγονότα του που συνέβησαν την νύχτα του εγκλήματος και που οδήγησαν στην δολοφονία της Καρολάιν.

Ο δικηγόρος του υπογράμμισε πως θα ομολογούσε την πράξη του στο άμεσο χρονικό διάστημα σύμφωνα με ότι του είπε ο ίδιος ο εντολέας του. 

Παράλληλα, ανέφερε πως ο 33χρονος πιλότος ζητάει συνεπιμέλεια του μωρού και από τις δύο οικογένειες 

«Δεν υπήρχε κίνητρο, ούτε είχε προσχεδιαστεί κάτι. Ήταν ένα τραγικό συμβάν σε ακραίες συνθήκες εκείνης της νύχτα» τόνισε ο κ. Παπαιωαννίδης.

Ερωτηθείς για ύπαρξη τρίτου προσώπου ο ίδιος είπε πως με βάση την δικογραφία δεν υπήρχε κανένα τρίτο πρόσωπο ούτε διαπιστώθηκε κάτι τέτοιο. 

Ο δικηγόρος ανέφερε ότι πρόκειται να τον δει σήμερα και ότι δεν θα γίνει αναπαράσταση του εγκλήματος από την στιγμή που έχει ομολογήσει ο ίδιος. 

Πηγή: skai.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Aνδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο υπ. Εσωτερικών
Είναι αδιανόητο, λίγες εβδομάδες πριν τις ευρωπαϊκές εκλογές, να έχουμε συνεχιζόμενα κρούσματα που πλήττουν το κύρος του κράτους και την εμπιστοσύνη...
Aνδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο υπ. Εσωτερικών
Η απάντηση του Σωματείου Εργαζομένων στο «Αττικόν» για τις καταγγελίες Καλλιάνου
Οι υγειονομικοί και το κίνημα τους είναι μαζί με το λαό στον αγώνα για δωρεάν υγεία. Εχθρούς έχουν μόνο την πολιτική που θέλει να τα διαλύσει και να...
Η απάντηση του Σωματείου Εργαζομένων στο «Αττικόν» για τις καταγγελίες Καλλιάνου