Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Γλυκά Νερά: Η φωτογραφία - μυστήριο που έβγαλε η Καρολάιν το μοιραίο βράδυ

H φωτογραφία που έβγαλε με το κινητό της η Καρολάιν λίγες ώρες πριν τη σκοτώσει ο σύζυγός της

Μια φωτογραφία που δείχνει τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο λίγες ώρες πριν δολοφονήσει την άτυχη Κάρολαϊν μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Μια εικόνα που βρέθηκε στο κινητό της άτυχης κοπέλας.

Είναι η τελευταία εικόνα που «κράτησε» η κάμερα ασφαλείας που είχε το ζευγάρι μέσα στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών για να μπορεί να βλέπει τις κινήσεις του μωρού. Είναι η τελευταία φωτογραφία πριν ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος βγάλει, κόψει κομματάκια και πετάξει στην τουαλέτα, την κάρτα SD της κάμερας, «σκηνοθετώντας» τη ληστεία και τη δολοφονία της γυναίκας του.

Τη φωτογραφία αυτή έφερε στο φως αποκλειστικά η εκπομπή T-live στον Alpha με την Τατιάνα Στεφανίδου. Είναι φωτογραφία που κράτησε ως screenshot στο κινητό της η άτυχη Κάρολαϊν στις 00:00.23 της 11ης Μαΐου. Μόλις μερικές ώρες, δηλαδή, πριν ο σύζυγός της την δολοφονήσει στο κρεβάτι τους.

Είναι μια εικόνα που δείχνει τον συζυγοκτόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ξαπλωμένο στον καναπέ, με την 11 μηνών Λυδία στην αγκαλιά του. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ξεσπά ο Αντώνης Κανάκης για Τέμπη: «Σε πιάνει μπόχα, αηδία» - Τα ερωτήματα που θέτει
«Ένα ακόμα δυστύχημα είναι ότι δυστυχώς επάνω σε αυτή την υπόθεση έχουν ξεκινήσει να παίζονται χίλια δυο παιχνίδια» είπε ο Αντώνης Κανάκης
Ξεσπά ο Αντώνης Κανάκης για Τέμπη: «Σε πιάνει μπόχα, αηδία» - Τα ερωτήματα που θέτει
Μαθητής στην Πάτρα έπαθε ηλεκτροπληξία – Ακούμπησε γυμνό καλώδιο σε σχολείο
Ο 17χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο του Ρίου το οποίο εφημέρευε
Μαθητής στην Πάτρα έπαθε ηλεκτροπληξία – Ακούμπησε γυμνό καλώδιο σε σχολείο