Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Γυναίκα μαχαίρωσε νεογέννητα γατάκια στην αυλή της (VIDEO)

Η ηλικιωμένη γυναίκα συνελήφθη - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Μια ηλικιωμένη στη Νέα Σμύρνη μαχαίρωσε δύο νεογέννητα γατιά και οι κάτοικοι προέβησαν σε καταγγελία με αποτέλεσμα η γυναίκα να συλληφθεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ομάδα φιλόζωων πολιτών συγκεντρώθηκε έξω από το σπίτι ηλικιωμένης, η οποία φέρεται να τα μαχαίρωσε στην αυλή της.

«Μα είναι δυνατόν να σκοτώνεις, να μαχαιρώνεις ένα ζώο; Απαράδεκτο», ακούγεται μια γυναίκα να λέει στην κάμερα για το περιστατικό που συνέβη σε γειτονιά της Νέας Σμύρνης.

«Τι της έφταιξαν; Σαν άνθρωποι είναι και εκείνα»

Κάτοικοι που αντιλήφθηκαν τι έγινε, σοκαρισμένοι, ειδοποίησαν τις Αρχές και οι αστυνομικοί συνέλαβαν επ' αυτοφώρω την γυναίκα. «Τι της έφταιξαν; Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ. Σαν άνθρωποι είναι και εκείνα», ακούγονται να λένε άλλοι άνθρωποι.

Σημειώνεται πως το ένα γατί δεν έζησε, ενώ το άλλο μεταφέρθηκε αργότερα σε κτηνίατρο και παρά τη μαχαιριά που δέχτηκε, δεν διατρέχει κίνδυνο και ήδη υιοθετήθηκε.

Σε βάρος της ηλικιωμένης σχηματίστηκε δικογραφία και αφέθηκε ελεύθερη. Αντιμετωπίζει κατηγορίες περί κακοποίησης και θανάτωσης ζώου σε βαθμό κακουργήματος, κατηγορία που τιμωρείται πλέον με ποινή έως 10 χρόνια κάθειρξης και χρηματικό πρόστιμο 30.000 ευρώ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ