Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Γλυκά Νερά: Φωτογραφία ντοκουμέντο - Η κάμερα που έσπασε ο πιλότος μετά το φόνο

Στο νέο φωτογραφικό ντοκουμέντο φαίνεται η κάμερα από την οποία αφαίρεσε την κάρτα μνήμης ο δολοφόνος των Γλυκών Νερών

Νέα ευρήματα, στοιχεία και πειστήρια του στυγνού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, εκεί όπου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δολοφόνησε τη σύζυγό του πνίγοντάς την μπροστά στο μωρό τους, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Τελευταίο ντοκουμέντο από τον τόπο του φονικού είναι είναι η φωτογραφία από το σαλόνι του σπιτιού, όπου όπως θα δείτε φαίνεται η πολυσυζυτημένη κάμερα εποπτείας του εσωτερικού χώρου την οποία ο 33χρονος ξήλωσε και αφαίρεσε από αυτή την κάρτα μνήμης, υποστηρίζοντας στην αρχική κατάθεση πως αυτή την κίνηση την έκανα οι φανταστικοί, όπως αποδείχτηκε εν συνεχεία, κακοποιοί.

Από αυτή την κάμερα έχει τραβηχτεί και η τελευταία φωτογραφία που είχε στο κινητό της η άτυχη Καρολάιν και στην οποία φαίνεται ο ισόγειος χώρος της μεζονέτας και στον καναπέ του σαλονιού να είναι ξαπλωμένος ο συζυγοκτόνος έχοντας πάνω του, το παιδί τους, χωρίς ωστόσο ακόμα να έχει διευκρινιστεί γιατί είχε ένα τέτοιο στιγμιότυπο στη συσκευή η 20χρονη.

kamera.png

Αποκαλύπτεται η σκηνοθεσία του δολοφόνου

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρωί της Δευτέρας και η φωτογραφία από το επίμαχο επιτραπέζιο (Μonopoly), όπου ο δολοφόνος των Γλυκών Νερών είχε αρχικά ισχυριστεί πως είχε κρύψει μέσα χρήματα που πήραν οι "κακοποιοί".

 Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε υποστηρίξει στην αρχική του κατάθεση η οποία αποδείχτηκε ψευδής στη συνέχεια αφού ομολόγησε το έγκλημα, πως μέσα στην Monopoly είχε κρύψει 9500 ευρώ. Τα χρήματα τα είχαν κλέψει οι φανταστικοί όπως αποδείχτηκε κακοποιοί πριν δήθεν δολοφονήσουν την άτυχη Καρολάιν.

Monopoly Γλυκά νερά

Οι εξαρχής υποψίες των αστυνομικών

Η εικόνα που αντίκρισαν στο σπίτι οι αστυνομικοί δημιούργησε εξαρχής υποψίες, καθώς δεν είχε καμία σχέση με αυτή που αντικρίζουν συνήθως όταν μπαίνουν σε χώρο ληστείας και πόσο μάλιστα σε σκηνή που έχει δολοφονηθεί ένας άνθρωπος.

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί διαπίστωσαν αλλά και ο ίδιος παραδέχθηκε πως σε όλες τις ενέργειες δεν ήθελε να αφήσει ίχνη και αποτυπώματά του. Κρέμασε τον σκύλο, ανακάτεψε τους χώρους, άφησε ανοικτό το παιχνίδι Monopoly, ξήλωσε την κάμερα έβγαλε την κάρτα μνήμης, την έκοψε με ψαλίδι και την πέταξε στην τουαλέτα, φορώντας τα γάντια της μοτοσυκλέτας, τα οποία επανατοποθέτησε στο γκαράζ.

Πηγή: thetoc

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ξεκινά η απολογητική διαδικασία της δεύτερης ομάδας κατηγορουμένων
Σε εγκληματική οργάνωση οπαδών αποδίδεται η δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη τον περασμένο Δεκέμβριο
Δολοφονία Λυγγερίδη: Ξεκινά η απολογητική διαδικασία της δεύτερης ομάδας κατηγορουμένων
Θεσσαλονίκη: «Τέχνη και Αναπηρία» σήμερα στο ΚΘΒΕ - Το πρόγραμμα των δράσεων
Μια Πολύχρωμη Κυριακή με δωρεάν εργαστήρια, συζητήσεις, παρουσιάσεις, εικαστικές δραστηριότητες και παιχνίδια για ενήλικες και παιδιά
Θεσσαλονίκη: «Τέχνη και Αναπηρία» σήμερα στο ΚΘΒΕ - Το πρόγραμμα των δράσεων