Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κολωνάκι: Βιασμό από πελάτη κατήγγειλε 29χρονη εργαζόμενη σε μπαρ

Τα ξημερώματα του Σαββάτου - Τι είπε στην αστυνομία η καταγγέλλουσα

Μετά τον σάλο που έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις για τη γυναικοκτονία της Καρολάιν, αλλά και του βιασμού της καθαρίστριας, άλλη μια καταγγελία για βιασμό σε βάρος μιας 29χρονης κοπέλας έρχεται να αποδείξει ότι οι γυναίκες δεν θα είναι ποτέ ασφαλείς αν δεν εφαρμοστούν μέτρα εκπαίδευσης σε ολόκληρη την κοινωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα αυτή καταγγελία αφορά βιασμό 29χρονης που εργάζεται σε μπαρ στο Κολωνάκι από άνδρα Αλβανικής καταγωγής τα ξημερώματα του Σαββάτου. Η νεαρή γνωρίστηκε με τον μετέπειτα βιαστή της το βράδυ της Παρασκευής στο μπαρ όπου εργαζόταν.

 

Απόλυτος εφιάλτης

Αφού και οι δύο κατανάλωσαν αλκοόλ, ο άνδρας της πρότεινε να πάνε να συνεχίσουν τη διασκέδασή τους σε άλλο μπαρ, στο Γκάζι. Ο 45χρονος Αλβανός τις πρώτες πρωινές ώρες του Σάββατου πρότεινε στην κοπέλα να τον ακολουθήσει στο σπίτι του. Εκεί, σύμφωνα με την καταγγελία, προχώρησε στο βιασμό της.

Κάποια στιγμή, η 29χρονη κατάφερε να βγει από το σπίτι και να ζητήσει βοήθεια από διερχόμενο περιπολικό της αστυνομίας.

Η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς τι είχε συμβεί και τότε οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι του Αλβανού και του πέρασαν χειροπέδες. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 45χρονος υποστήριξε ότι η 29χρονη μετέβη στο σπίτι του με τη θέλησή της και πως όλα όσα έγιναν εκεί έγιναν με τη συναίνεσή της.

Οι αστυνομικοί, πάντως, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του για βιασμό, τον οδήγησαν στον εισαγγελέα όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Πηγή: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ