Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πέθανε γνωστός γυναικολόγος μετά από το δεύτερο εμβόλιο – Κατέρρευσε μετά 24 ώρες

Ο 61χρονος γιατρός είχε κάνει τη δεύτερη δόση λίγες ώρες προτού καταρρεύσει

Η Κατερίνη θρηνεί την απώλεια του γνωστού γυναικολόγου, Νικόδημου Παπαοικονόμου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή λίγες μόνο ώρες μετά το δεύτερο εμβόλιο που έκανε.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το olympusmera.gr, ο 61χρονος γιατρός έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου και αισθάνθηκε αδιαθεσία, ενώ την Κυριακή το απόγευμα κατέρρευσε και διακομήσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν τα κατάφερε.

Η νεκροψία-νεκροτομή θα ρίξει φως στα ακριβή αιτία θανάτου.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 17:30 στον Ι.Ν Αγίας Αικατερίνης και ο ενταφιασμός στο Α’ Κοιμητήριο.

Το ψήφισμα του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ πληροφορήθηκε με οδύνη τον θάνατο του ιατρού ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΝΙΚΟΔΗΜΟΥ συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021, εξήρε την  προσωπικότητα του εκλιπόντος και αναγνωρίζοντας την  σημαντική ιατρική  προσφορά του αποφάσισε ομόφωνα να εκφρασθούν τα συλλυπητήρια των Μελών του Δ.Σ.  στην οικογένεια του μεταστάντος και αντί στεφάνου  ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ να προβεί σε δωρεά σε Φιλανθρωπικό Ίδρυμα του Νομού Πιερίας.

Ο Ιατρικός Σύλλογος δημοσιεύει και τη φωτογραφία του γυναικολόγου. 

papaoikonomoy-nikodimos-1.jpg

                   

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιακουμάκης για τις επιθέσεις εναντίον του: «Μακάρι αυτοί να βρουν το νόημα της ζωής»
Τι απάντησε ο ποδοσφαιριστής μετά τις διαδικτυακές επιθέσεις που δέχτηκε λόγω του χαμένου πέναλτι στον αποκλεισμό της Εθνικής Ελλάδος από τη Γεωργία
Γιακουμάκης για τις επιθέσεις εναντίον του: «Μακάρι αυτοί να βρουν το νόημα της ζωής»