Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Γλυκά Νερά: Ρωτούσε για τη γνώμη του κόσμου ο 32χρονος συζυγοκτόνος

Δε θεωρεί τον εαυτό του τέρας, όπως υποστήριξε

«Τρύπες» και κενά υπάρχουν, σύμφωνα με πηγές των δικαστηρίων, στους ισχυρισμούς του 33χρονου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου αναφορικά με τα όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ της στυγερής δολοφονίας της 20χρονης γυναίκας του, Κάρολαϊν, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμα και την ώρα που επί της ουσίας βρισκόταν ενώπιον των δικαστικών Αρχών, φέρεται να ενδιαφερόταν για την εικόνα που είχε ο κόσμος για εκείνον.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κατηγορούμενος ρωτήθηκε και απάντησε για όλα τα κρίσιμα διαστήματα. Από τη γνωριμία του και το γάμο του με την Κάρολαϊν, μέχρι την ημέρα του εγκλήματος και όσα ακολούθησαν.

Εκείνο, ωστόσο, στο οποίο εστίασαν ανακριτής και εισαγγελέας ήταν στο τι συνέβη τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου του 2021.

Ο κατηγορούμενος αν και ρωτήθηκε κατ΄επανάληψη αν και τι έπραξε όταν είδε να μειώνονται οι αντιστάσεις της Κάρολαϊν, εκείνος φέρεται να μην έκανε τίποτα και επί της ουσίας την άφησε αβοήθητη.

Στη συνέχεια, φέρεται να υποστήριξε ότι δεν ήξερε τι να κάνει και άρχισε να σκέφτεται πως μπορεί να μην μείνει το παιδί και χωρίς τον πατέρα του. Πάντως, λίγα λεπτά με τη δολοφονία της Κάρολαϊν, θέτοντας σε εφαρμογή το σχέδιό του, αποφάσισε να σκοτώσει και το σκύλο τους.

Πολλές στιγμές ο κατηγορούμενος φέρεται να έλεγε και να ξαναέλεγε ότι του αξίζει η τιμωρία, αλλά ότι δεν θεωρεί τον εαυτό του ότι είναι το «τέρας» που παρουσιάζεται.

Πηγή: newsit

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ