Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Daily Mail: Στο φως το κρυφό ημερολόγιο της Καρολάιν – «Είναι επικίνδυνος»

«Είναι εξαιρετικά επικίνδυνος», έγραφε σto κρυφό ημερολόγιο η Καρολάιν

Σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για όσα συνέβαιναν στον γάμο της Καρολάιν Κράουτς με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο πριν φτάσουμε στο φονικό στα Γλυκά Νερά, που σόκαρε όλη την Ελλάδα -και όχι μόνο- προχωρά η Daily Mail.

Επικαλούμενη ένα άγνωστο έως τώρα ημερολόγιο της νεκρής Καρολάιν, το οποίο, σύμφωνα με τους Βρετανούς ρεπόρτερ, βρέθηκε «θαμμένο» κάτω από στοίβες με κουτιά παπουτσιών στο σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά, η βρετανική εφημερίδα περιγράφει, με τα «μάτια» της Καρολάιν, σκηνές ενός γάμου, που φαινόταν από καιρό ότι δεν πήγαινε καλά, καθώς οι σχέσεις της 20χρονης με τον 32χρονο πιλότο φαίνεται πώς βρίσκονταν σε οριακό σημείο.

«Το μοναδικό πρόσωπο, από το οποίο θα μπορούσε να κρύβει το ημερολόγιο, ήταν ο άντρας της» αναφέρει αστυνομική πηγή, την οποία επικαλείται η βρετανική εφημερίδα στο δημοσίευμα στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, εμφανίζονται να εκτιμούν ότι πολλές από τις λέξεις που χρησιμοποιεί στο κρυφό της ημερολόγιο η Καρολάιν, έχουν γραφτεί με διαφορετικού χρώματος στιλό διαρκείας και περιέχουν «κωδικοποιημένες» ονομασίες, προκειμένου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος να μην μπορέσει να... αποκρυπτογραφήσει όλο το περιεχόμενο, σε περίπτωση που το ημερολόγιο έπεφτε στα χέρια του.

Σύμφωνα πάντα με την αστυνομική πηγή που επικαλείται η «Daily Mail», η Καρολάιν χρησιμοποιούσε τα γράμματα «DG» (Dangerous Guy»), για να περιγράψει ως «εξαιρετικά επικίνδυνο τύπο» τον ίδιο της τον σύζυγο. Έβαζε μάλιστα δίπλα στα δύο αυτά γράμματα, το ελληνικό «Γ», το οποίο οι Βρετανοί ερμηνεύουν ως «F****** Dangerous Guy». Οι ίδιες πηγές εντοπίζουν επίσης στο ημερολόγιο τη συχνή χρήση του γράμματος «Μ», εκτιμώντας ότι αποτελεί συντομογραφία του «μαλ...»: Ο «Mal... Antras Mou ('My W***** Husband'))» εμφανίζεται να περιγράφει τον Αναγνωστόπουλο η 20χρονη κοπέλα.

Υπάρχουν επίσης τα γράμματα «ΧΧ» σε αρκετά σημεία του ημερολογίου, για τα οποία οι αστυνομικοί υποπτεύονται ότι αποτελούν συντομογραφία της λέξης «ξύλο». Ακόμη, σύμφωνα πάντα με το βρετανικό ρεπορτάζ, η Καρολάιν χρησιμοποιούσε τη συντομογραφία «PP», για να χαρακτηρίσει ως «παλιοπ...» τον άντρα, με τον οποίο απέκτησε τη μικρή Λυδία...

Άγνωστο πάντως είναι αν το ρεπορτάζ των Βρετανών μπορεί να επιβεβαιωθεί, καθώς, τα όσα είχαν γίνει γνωστά έως τώρα από τη δικογραφία της υπόθεσης, δεν περιλαμβάνουν τις πληροφορίες για ένα δεύτερο ημερολόγιο της 20χρονης Καρολάιν, την οποία ο 32χρονος πιλότος έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια...

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ποιος επιτέθηκε στον Παπακαλιάτη: «Κλέβει ιδέες, σκηνές, τώρα και… φωτογραφίες»
«Τώρα για τον δεύτερο κύκλο των επεισοδίων σου κλέβεις και τις promo φωτογραφίες της ταινίας; Τζήζας πια!»
Ποιος επιτέθηκε στον Παπακαλιάτη: «Κλέβει ιδέες, σκηνές, τώρα και… φωτογραφίες»
Κασσελάκης: Μητσοτάκης και Καραμανλής δεμένοι χέρι, χέρι στη συγκάλυψη των Τεμπών
Παρέμβαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μέσα από το στρατόπεδο, ενόψει της ομιλίας του πρωθυπουργού στη Βουλή
Κασσελάκης: Μητσοτάκης και Καραμανλής δεμένοι χέρι, χέρι στη συγκάλυψη των Τεμπών