Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ποινική δίωξη για το βιασμό στα Πατήσια – Τα αρνούνται όλα οι κατηγορούμενοι

Άλλαξε την κατάθεσή της η 19χρονη

Περιπλέκεται η υπόθεση με την καταγγελία βιασμού και ομηρίας μιας 19χρονης στον Άγιο Νικόλαο στα Πατήσια. Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη στους δυο κατηγορούμενους αλλά εισαγγελικές πηγές ανέφεραν πως το θύμα άλλαξε την αρχική του κατάθεση.

Σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές, η 19χρονη φέρεται να έχει καταθέσει εκ νέου στην Αστυνομία, ανακαλώντας εν μέρει το περιεχόμενο της μηνυτήρια αναφοράς που κατέθεσε σε βάρος των δύο κατηγορουμένων. Την ίδια στιγμή, ο εισαγγελέας άσκησε βαρύτατη ποινική δίωξη στους δυο άνδρες, που κατηγορούνται πως κράτησαν το θύμα τους αιχμάλωτο σε σπίτι στα Πατήσια και βίαζαν τη 19χρονη επί τρεις μέρες, πριν την εγκαταλείψουν στο λιμάνι του Πειραιά. 

Οι δυο κατηγορούμενοι, που συνελήφθησαν στη Μύκονο, οδηγήθηκαν την Κυριακή (27.06.2021) στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους απήγγειλε κατηγορίες για αρπαγή από κοινού με σκοπό να εξαναγκαστεί το θύμα σε πράξεις, ομαδικό βιασμό, διάθεση ναρκωτικών από κοινού, απόπειρας διάθεσης ναρκωτικών από κοινού για ποσότητα που εξυπηρετεί τη χρήση άλλου χωρίς αντίτιμο, κατοχή και προμήθεια  ναρκωτικών για ιδία χρήση.

Το πρωί του Σαββάτου (26.06.2021) η 19χρονη κοπέλα, την εξαφάνιση της οποίας είχε καταγγείλει η οικογένειά της στο Α.Τ. Σπάτων, κατήγγειλε πως για τρεις μέρες οι δυο νεαροί την κρατούσαν όμηρο σε ένα διαμέρισμα στον Άγιο Νικόλαο στα Πατήσια και τη βίαζαν. Μέχρι που το Σάββατο το πρωί, την άφησαν στον Πειραιά και πήραν το πλοίο για να πάνε στη Μύκονο, όπου και λίγες ώρες μετά τους συνέλαβαν.

Σύμφωνα με την καταγγελία του κοριτσιού, γνωρίστηκε μέσω Instagram με έναν από τους δυο. Συμφώνησαν να συναντηθούν και έτσι βρέθηκε στο σπίτι του ενός εκ των δυο κατηγορουμένων.

Εκεί, ενώ της έβαλαν να πιει, στο τρίτο ποτό αισθάνθηκε πως δεν μπορούσε να αντιδράσει και εκτίμησε πως είχαν ρίξει κάτι στο ποτό της, ίσως το χάπι του βιασμού. Και περιέγραψε τον εφιάλτη, καταθέτοντας πως την πρώτη μέρα που την κράτησαν στο σπίτι στα Πατήσια την βίασε ο ένας από τους δυο κατηγορούμενους, τη δεύτερη ο άλλος και την τρίτη μέρα και οι δυο!

Η 19χρονη είπε μάλιστα ότι οι νεαροί συμπατριώτες της την ανάγκασαν να σβήσει από το Instagram τα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει και εκείνη το έκανε γιατί φοβήθηκε.

Αρνήθηκαν τα πάντα

Ενώπιον του εισαγγελέα, οι δυο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τα πάντα. Iσχυρίστηκαν πως τίποτα απ’ όσα κατήγγειλε η νεαρή κοπέλα δεν είναι αλήθεια και περιέγραψαν μια εκ διαμέτρου αντίθεση εικόνα. 

Όπως υποστήριξαν, η 19χρονη έφυγε από το σπίτι της στα Σπάτα γιατί την παρενοχλούσε σεξουαλικά ο πατριός της. Ο ένας από τους δυο κατηγορούμενους είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι γνώρισε την κοπέλα μέσω Instagram και όταν εκείνη αποφάσισε να φύγει από το σπίτι της, ζήτησε να πάει στο σπίτι του γιατί δεν μπορούσε άλλο την κατάσταση στο δικό της.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε επίσης ότι η 19χρονη προσπάθησε να κάνει σχέση με έναν από τους δυο τους. Και όταν εκείνος δεν ανταποκρίθηκε, προσπάθησε με τον φίλο του. «Δεν έχουμε κάνει τίποτα, δεν την έχουμε βιάσει δεν ξέρω γιατί θέλει να μας εκδικηθεί», υποστήριξε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από τους κατηγορούμενους.

Πηγή: newsit

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κλείνει η ΛΑΡΚΟ, διακόπτεται η μισθοδοσία των εργαζομένων - Το σχέδιο της κυβέρνησης
Τι προβλέπεται σε απόφαση από τα υπουργεία Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Εργασίας
Κλείνει η ΛΑΡΚΟ, διακόπτεται η μισθοδοσία των εργαζομένων - Το σχέδιο της κυβέρνησης