Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αμαλιάδα: Ανακοπή για 16χρονο πριν την προπόνηση για πολεμικές τέχνες

Τον έσωσαν ο δάσκαλος του και ο ένας ναυαγοσώστης

Σε σωτήρες εξελίχθηκαν ένας δάσκαλος πολεμικών τεχνών και ένας ναυαγοσώστης για έναν 16χρονο στην Αμαλιάδα όταν κατά τη διάρκεια του ζεστάματος πριν την προπόνηση, ο νεαρός υπέστη ανακοπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 8 μ.μ. την Παρασκευή, όταν ο 16χρονος που ετοιμαζόταν να ξεκινήσει προπόνηση σε σχολή πολεμικών τεχνών της πόλης, έκανε το καθιερωμένο ζέσταμα και ξαφνικά σωριάστηκε στο έδαφος σοκάροντας άπαντες.

Άμεσα κοντά του, εκτός από τον προπονητή του που είναι ναυαγοσώστης, έσπευσε και ένας ακόμα ναυαγοσώστης κάνοντας στον νεαρό καρδιοαναπνευστική αναζογωόνηση.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφθασε αμέσως στη σχολή, παρέλαβε τον 16χρονο και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας, στον Πύργο, προκειμένου ο νεαρός να υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, οι οποίοι σταθεροποίησαν την κατάστασή του.

Πηγή: Patrisnews

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανδρουλάκης: Ο πυρήνας της διαφθοράς βρίσκεται μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου
Δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ πριν από τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου και της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος
Ανδρουλάκης: Ο πυρήνας της διαφθοράς βρίσκεται μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου
Θεσσαλονίκη: Στη Θέρμη η Άννα Φόνσου – Συνάντηση για «Το Σπίτι του Ηθοποιού»
Η ηθοποιός και σκηνοθέτιδα συναντήθηκε με το δήμαρχο, Θεόδωρο Παπαδόπουλο, για το ενδεχόμενο να λειτουργήσει δομή στη Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη: Στη Θέρμη η Άννα Φόνσου – Συνάντηση για «Το Σπίτι του Ηθοποιού»