Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αλέξης Κούγιας: Η 26χρονη φοβόταν πως ο δολοφόνος παρακολουθούσε το κινητό της

Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογενείας και γνωστός ποινικολόγος

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA και την Κατερίνα Παναγοπούλου μίλησε ο Αλέξης Κούγιας που έχει αναλάβει την υποστήριξη της κατηγορίας για λογαριασμό της οικογένειας της 26χρονης Γαρυφαλλίας από τον 30χρονο σύντροφό της, αποκαλύπτοντας τις ανησυχίες της κοπέλας το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Μια ακόμα γυναικοκτονία έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα με τις δολοφονημένες γυναίκες στην Ελλάδα. Ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται ακόμα η έρευνα γύρω από τη δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγο της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, οι Αρχές καλούνται να εξετάσουν ακόμα ένα έγκλημα με θύμα μια κοπέλα 26 ετών, που δολοφονήθηκε από τον 30χρονο φίλο της.

Η Γαρυφαλλιά είχε υποψίες ότι ο δράστης παρακολουθούσε το κινητό της και τα μηνήματά της. Τους φόβους μάλιστα αυτούς μοιράστηκε με τη μητέρα της όπως είπε ο κ. Κούγιας, ο οποίος έχει αναλάβει την υποστήριξη της κατηγορίας για λογαριασμό της οικογένειας της 26χρονης.

Σημαντικές πληροφορίες έδωσε ο κ. Κούγιας και για την οικογένεια της 26χρονης, με τον οποίο τον συνδέουν φιλικοί δεσμοί, αφού από εκεί κατάγεται ο πατέρας του γνωστού ποινικολόγου.

«Το τι έχει διαπιστώσει η αστυνομία, το τι έχει διαπιστωθεί επιστημονικά από την ιατροδικαστική έκθεση, από το DNA, τα αποτυπώματα θα το πληροφορηθούμε όταν θα έχουμε στα χέρια μας την δικογραφία. Η προανάκριση, διαδικαστικά, δεν έχει τελειώσει. Δυο αξιωματικοί του τμήματος διώξεως εγκλημάτων κατά της ζωής πήγαν στη Φολέγανδρο για να ολοκληρώσουν την δικογραφία. Προβλέπω ποια θα είναι η ποινική δίωξη, ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, η ποινή είναι ισόβια κάθειρξη», ανέφερε ο γνωστός δικηγόρος.

Αναφορικά στα βήματα που ακολουθούν, όπως είπε, μετά την παρουσία του κατηγορούμενου ενώπιον του εισαγγελέα, θα ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί. «Σε αυτό το στάδιο έχει πρόσβαση στη δικογραφία μόνο ο κατηγορούμενος και η υπεράσπισή του», διευκρίνισε.

«Θα ζητούσε μια σειρά ανακριτικών πράξεων που έχουν σχέση με τα κινητά τηλέφωνα και τους υπολογιστές των παιδιών», αποκάλυψε.

«Γνωρίζω τους γονείς της κοπέλας επειδή ο πατέρας μου είναι από το Βέλο Κορινθίας, με τον πατέρα της γνωριζόμαστε παιδιόθεν. Πρόκειται για μια από τις αξιοπρεπέστερες οικογένειες. Επικοινώνησα με τον πατέρα της τα μεσάνυχτα μου είπε με λυγμούς ότι θέλει να αναλάβω την υπεράσπιση. Μίλησα πριν λίγο με τη μητέρα και μου έδωσε δύο πληροφορίες. Μου είπε ότι η γνωριμία της Γαρυφαλλίας ήταν περίπου 1 χρόνο, εξελίχθηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα το τελευταίο διάστημα. Δεν έχουν γνωρίσει τον 30χρονο. Μου είπαν ότι είχαν μάθει πως είναι από καλή οικογένεια, ότι είχε σπουδάσει πληροφορική. Το τελευταίο διάστημα όμως υπήρχε μια ανησυχία της Γαρυφαλλίας. Ρώτησε τη μητέρα της αν ήταν δυνατόν να διαπιστώσει αν παρακολουθείται το κινητό της τηλέφωνο», ανέφερε.

«Αν μπορούσε κάποιος να πληροφορείται το περιεχόμενο των μηνυμάτων της κοπέλας και μετά από έρευνα της μητέρας διαπίστωσε ότι είναι εφικτό», πρόσθεσε.

«Ήταν καταβεβλημένη η μητέρα και μου είπε πως θα ήθελε να έχουμε μια συζήτηση οι δυο μας», τόνισε.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βρετανικό Μουσείο: Νέος διευθυντής μετά το σκάνδαλο κλοπής αρχαιοτήτων - Ποιος είναι
Ο Κάλιναν εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο και τον πρωθυπουργό Ρίσι Σούνακ και αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα το καλοκαίρι
Βρετανικό Μουσείο: Νέος διευθυντής μετά το σκάνδαλο κλοπής αρχαιοτήτων - Ποιος είναι
Ρωσία: Δύο χρόνια φυλακή σε δημοσιογράφο επειδή επέκρινε τον πόλεμο στην Ουκρανία
«Δεν σκότωσα, δεν λεηλάτησα, δεν έκλεψα, δεν βίασα και, κυρίως, δεν ξεκίνησα κατακτητικό πόλεμο εναντίον μιας γειτονικής χώρας»
Ρωσία: Δύο χρόνια φυλακή σε δημοσιογράφο επειδή επέκρινε τον πόλεμο στην Ουκρανία