Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πέθανε ηλικιωμένη που κόλλησε κορωνοϊό σε Γηροκομείο

Αν και ήταν πλήρως εμβολιασμένη, η κατάσταση της υγείας της ήταν, ήδη, πολύ επιβαρυμένη και η μόλυνση με τον κορωνοϊό φέρεται να επέφερε το μοιραίο

Μία 96χρονη τρόφιμος του Γηροκομείου Βόλου κατέληξε το πρωί της Τρίτης από κορονοϊό. Πρόκειται για τη δομή, όπου η πλειοψηφία του νοσηλευτικού προσωπικού δεν έχει εμβολιαστεί, εξακολουθεί να αρνείται πεισματικά να το κάνει και ενώ την περασμένη εβδομάδα εντοπίστηκαν 12 κρούσματα.

Βάσει του ρεπορτάζ του magnesianews.gr, η υπερήλικας αντιμετώπιζε πρόβλημα νεφρικής ανεπάρκειας. Αν και ήταν πλήρως εμβολιασμένη, η κατάσταση της υγείας της ήταν, ήδη, πολύ επιβαρυμένη και η μόλυνση με τον κορωνοϊό φέρεται να επέφερε το μοιραίο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα είχε κάνει rapid test στο Γηροκομείο, το οποίο έδειξε πως ήταν αρνητική στον ιό, ενώ όταν μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο έκανε μοριακό τεστ, το οποίο ήταν θετικό.

Σημειώνεται πως αυτή τη στιγμή στο Νοσοκομείο Βόλου νοσηλεύονται άλλοι τρεις τρόφιμοι του Γηροκομείου, δύο άνδρες και μία γυναίκα.

Υπενθυμίζεται ότι επίσης πως την περασμένη Πέμπτη (15/7) ο πρόεδρος του Γηροκομείου, Παύλος Πάνου μιλώντας στην ΕΡΤ υποστήριξε πως «οι εκκλήσεις προς τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους είναι επανειλημμένες, αλλά δυστυχώς η απόκριση είναι αρνητική, ακόμα και τώρα που έχουμε περιστατικά επιμόλυνσης και κυβερνητική απόφαση περί υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού για εργαζόμενους που προσφέρουν υπηρεσίες σε ηλικιωμένους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ηλεκτρονικά θα διενεργούνται οι επιδόσεις στα διοικητικά δικαστήρια
Αφορά τις επιδόσεις εγγράφων από το ΣτΕ και τα διοικητικά δικαστήρια Αθηνών, Πειραιώς, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων και Τρίπολης
Ηλεκτρονικά θα διενεργούνται οι επιδόσεις στα διοικητικά δικαστήρια
Κωνσταντινίδης για 88η ΔΕΘ: Τιμώμενη χώρα η Γερμανία - Από τις πιο επιτυχημένες
Η ΔΕΘ θα λειτουργήσει ως πεδίο εμπορικής δικτύωσης και συνεργασίας, ιδίως σε ζητήματα πράσινης και ψηφιακής ανάπτυξης
Κωνσταντινίδης για 88η ΔΕΘ: Τιμώμενη χώρα η Γερμανία - Από τις πιο επιτυχημένες
Θεσσαλονίκη: Πρωταθλητής κόσμου στο μαθητικό επιχειρείν το Πειραματικό Λύκειο Νεάπολης
Συγχαρητήρια από τον δήμαρχο Νεάπολης-Συκεών και δέσμευση να βρίσκεται πάντα δίπλα στο σχολείο
Θεσσαλονίκη: Πρωταθλητής κόσμου στο μαθητικό επιχειρείν το Πειραματικό Λύκειο Νεάπολης