Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σάλος στην ΕΡΤ για Πετρούνια - Δεν μετέδωσαν ούτε τον Γκιώνη (VIDEO)

Viral το video με το κοντρόλ να βάζει τις φωνές σε δημοσιογράφο της ΕΡΤ

Νέος απίστευτος σάλος έχει ξεσπάσει στα social media για την υπόθεση της ΕΡΤ και τον Λευτέρη Πετρούνια, καθώς την ώρα της εκπομπής Τόκιο 2020, ακούγεται να φωνάζουν στην παρουσιάστρια, Κατερίνα Αναστασοπούλου, για την κριτική της στην υπόθεση.

 Ο Διευθυντής Αθλητικής Ενημέρωσης της ΕΡΤ, Γιώργος Λυκουρόπουλος, ζήτησε συγγνώμη από τον Έλληνα αθλητή, υποστηρίζοντας ότι το λάθος δεν είναι της Δημόσιας Τηλεόρασης, αλλά της εταιρείας παραγωγής OBS. Η δημοσιογράφος δίπλα του όμως, επέμεινε να τον ρωτάει γιατί δεν έγινε το ίδιο που είχε γίνει και με την Κατερίνα Στεφανίδη, σε προηγούμενους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπου και υπήρξε ειδική κάλυψη για την Ελλάδα και την Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Στο video που έχει γίνει viral λοιπόν, ακούγεται από το κοντρόλ να της φωνάζουν σε έξαλλη κατάσταση “τι κάνεις αυτή τη στιγμή”, γεγονός που έχει δημιουργήσει νέο σάλο εναντίον της ΕΡΤ.

Την ίδια στιγμή αν και σε εξαιρετική κατάσταση δείχνει πως βρίσκεται ο Παναγιώτης Γκιώνης καταγράφοντας ακόμη μία νίκη νωρίς σήμερα το πρωί, η ΕΡΤ δεν μετέδωσε ούτε τη δική του προσπάθεια.

Η Ομοσπονδία πινγκ πονγκ ενημέρωσε λίγο πριν την αναμέτρηση για τον 2ο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά  (που ξεκίνησε στις 09:15) δεν θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει η Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, δεν δόθηκε άδεια στην ΕΡΤ να μεταδώσει το ματς με δική της παραγωγή.

Αναλυτικά η ενημέρωση ανέφερε: «Δυστυχώς μόλις ενημερωθήκαμε από δημοσιογράφους της ΕΡΤ ότι τελικά δεν μεταδίδεται ο αγώνας του Παναγιώτη Γκιώνη! Μας τονίστηκε σαν εξήγηση ότι τελικά οι Ιάπωνες δεν έδωσαν το οκ στη δημόσια τηλεόραση για να μεταδώσει ματς από το τραπέζι 3! Ο αγώνας αρχίζει σε ελάχιστα λεπτά...»

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής του πινγκ πονγκ προκρίθηκε με πανηγυρικό τρόπο στον 3ο γύρο του μονού ανδρών του τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, μετά την άνετη επικράτησή του με 4-1 επί του Αιγύπτιου Αχμέντ Σαλέχ (νο 31 στο ταμπλό), μετά από 39 λεπτά αγώνα.

Ο Γκιώνης είχε νικήσει με 4-0 τον Σέρβο Ζολτ Πέτο στην πρεμιέρα του στη διοργάνωση και σήμερα απέδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος κι «αντέδρασε» υποδειγματικά μετά τη μείωση του σκορ από τον Σαλέχ στο τρίτο game (2-1), φτάνοντας εντέλει σε μία καθαρή νίκη.

Στην επόμενη φάση ο Παναγιώτης Γκιώνης (που έχει χάσει μόλις ένα game στα δύο πρώτα ματς που έδωσε) θα έχει σαφώς πολύ πιο δύσκολο έργο απέναντι στον Νοτιοκορεάτη Γιούνγκσικ Ζέουνγκ (νο 10 του ταμπλό).

Τα games: 13-11, 11-7, 9-11, 11-3, 11-6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το εξωτικό φρούτο που ρυθμίζει το σάκχαρο και μειώνει τον κίνδυνο να νοσήσεις
Aποτελεί έναν από τους καλύτερους συμμάχους στη σωστή ρύθμιση του σακχάρου, προλαμβάνοντας την εκδήλωση διαβήτη - τουλάχιστον για τις γυναίκες
Το εξωτικό φρούτο που ρυθμίζει το σάκχαρο και μειώνει τον κίνδυνο να νοσήσεις