Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΔΕΔΔΗΕ: Αποκατάσταση ηλεκτροδότησης σε Ρόδο και Χάλκη

Έκκληση σε καταναλωτές να περιορίσουν τις άσκοπες καταναλώσεις ηλεκτρικής ενέργειας

O ΔΕΔΔΗΕ σε συνέχεια της ενημέρωσης του κοινού, ανακοινώνει ότι μετά την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στα νησιά της Ρόδου και της Χάλκης, πραγματοποιεί εκτεταμένες επιθεωρήσεις των Γραμμών Μεταφοράς Υψηλής Τάσης, οι οποίες υπέστησαν σοβαρή καταπόνηση λόγω της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε χθες.

Στο πλαίσιο της συντονισμένης προσπάθειας για την εύρυθμη λειτουργία του ηλεκτρικού συστήματος της Ρόδου και της Χάλκης, ο ΔΕΔΔΗΕ παρακαλεί θερμά τους καταναλωτές να περιορίσουν τις άσκοπες καταναλώσεις ηλεκτρικής ενέργειας, ειδικά για τις ώρες αιχμής 12:00-14:00 και 19:00-22:00.

Τις συγκεκριμένες ώρες, πρέπει να:

-Αποφεύγουν τη χρήση των ηλεκτροβόρων συσκευών (πλυντήριο, φούρνος, θερμοσίφωνας κ.λπ.) και να τη μεταθέτουν κατά τις λοιπές ώρες (εκτός αιχμής).

-Ρυθμίζουν τη θερμοκρασία των κλιματιστικών στους 26 βαθμούς.

Η λελογισμένη χρήση των ηλεκτρικών συσκευών κατά τη διάρκεια των ακραίων αυτών καιρικών συνθηκών, θα συμβάλλει καθοριστικά στην εξοικονόμηση ενέργειας και στην αποφυγή τυχόν προβλημάτων ηλεκτροδότησης, διασφαλίζοντας την υγεία, την ασφάλεια και την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των πολιτών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτή είναι η νέα εφαρμογή Kids Wallet - Πως πρέπει να τη λειτουργούν οι γονείς
Πως λειτουργεί το Kids Wallet - Από σήμερα η έναρξη λειτουργίας της εφαρμογής Kids Wallet, που περιλαμβάνεται στο σχέδιο κατά της βίας ανηλίκων
Αυτή είναι η νέα εφαρμογή Kids Wallet - Πως πρέπει να τη λειτουργούν οι γονείς
ΠΑΣΟΚ για Marfin: Η απόδοση δικαιοσύνης το ελάχιστο οφειλόμενο στη μνήμη τους
«Ευθύνη του πολιτικού συστήματος να μην ξαναδώσει έδαφος σε ακραία διχαστικές λογικές και τοξικότητα», επισημαίνουν από τη Χαριλάου Τρικούπη
ΠΑΣΟΚ για Marfin: Η απόδοση δικαιοσύνης το ελάχιστο οφειλόμενο στη μνήμη τους