Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έγκλημα στη Δάφνη: Συγγενείς του θύματος προπηλάκισαν το γυναικοκτόνο (VIDEO)

Κατά τη μεταγωγή του στην Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθεί για το αποτρόπαιο έγκλημα

Ένταση επικράτησε στην Ευελπίδων, λίγο μετά τις 9 το πρωί της Τρίτης, όταν έφτασε ο συζυγοκτόνος της Δάφνης προκειμένου να απολογηθεί για το αποτρόπαιο έγκλημα.

Συγγενείς της δολοφονημένης 31χρονης περίμεναν τον 40χρονο τον γιούχαραν, του πέταξαν μπουκάλια με νερό, τον στρίμωξαν στον τοίχο και επιχείρησαν να τον χτυπήσουν. Στη συνέχεια, προσπάθησαν να μπουν μέσα στο δικαστικό κτίριο.

 

Απολογείται σήμερα ο συζυγοκτόνος

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του 40χρονου άνδρα αλβανικής καταγωγής, ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία.

Μετά το πέρας της απολογίας ανακριτής και εισαγγελέας θα αποσυρθούν σε διάσκεψη για να αποφασίσουν εάν ο κατηγορούμενος θα προφυλακιστεί.

Χθες, ήρθαν στο «φως» ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το άγριο έγκλημα της Δάφνης από την κατάθεση του συζυγοκτόνου. Από την περιγραφή της στιγμής του εγκλήματος φαίνεται, μάλιστα, ότι η γυναίκα προσπάθησε να γλιτώσει τη ζωή της, αλλά ο 40χρόνος χρησιμοποίησε τη δύναμή του, για να την ακινητοποιήσει και να τη μαχαιρώσει στο λαιμό.

Πηγή: megatv.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ