Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Τελευταίο αντίο στον ήρωα εθελοντή πυροσβέστη Βασίλη Φιλώρα (ΦΩΤΟ)

Τελευταίο αντίο στον ήρωα εθελοντή πυροσβέστη Βασίλη Φιλώρα (ΦΩΤΟ)
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Με λευκό τριαντάφυλλο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην κηδεία

Το "τελευταίο αντίο" είπαν σήμερα Τρίτη στον εθελοντή δασοπυροσβέστη Βασίλη Φιλώρα συγγενείς, και φίλοι, αλλά και πολιτεία. Η κηδεία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στα Άνω Λιόσια.

Ο 38χρονος βρήκε τραγικό θάνατο στις 6 Αυγούστου όταν τραυματίστηκε θανάσιμα, όταν αποκολλήθηκε καλώδιο από κολόνα ρεύματος κατά τη συμμετοχή του στην κατάσβεση της πυρκαγιάς που είχε ξεσπάσει στην Ιπποκράτειο Πολιτεία. Ο άτυχος εθελοντής πυροσβέστης άφησε την τελευταία του πνοή στο ΚΑΤ την Παρασκευή, όπου είχε μεταφερθεί σε κρίσιμη κατάσταση.

Στον ιερό ναό έφτασε με ένα λευκό τριαντάφυλλο στο χέρι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ενώ στην κηδεία βρέθηκε και η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου.

Η κηδεία του 38χρονου, που αφήνει πίσω του δύο παιδιά, έγινε δημοσία δαπάνη με απόφαση των υπουργών Εσωτερικών Μάκη Βορίδη και Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα ως ελάχιστο φόρο τιμής της αναγνώρισης της αυταπάρνησης και της αυτοθυσίας που επέδειξε.

Δείτε φωτογραφίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ και του ΙΝΤΙΜΕ:

Πηγή: skai

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
«Συγγνώμη» ΤΡΑΙΝΟΣΕ για καθυστερήσεις σε δρομολόγια Θεσσαλονίκη - Αθήνα
treno-trainose

Μητσοτάκης: Μέχρι 150.000 ευρώ για σπίτια και άμεση προκαταβολή – Όλα τα ποσά