Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Παρίστανε το γιατρό και έκανε ψεύτικα rapid test σε τουρίστες για 20 ευρώ

Συνελήφθη ένας άντρας από την αστυνομία μετά από καταγγελίες εναντίον του

Ένας άνδρας από το Ρέθυμνο παρίστανε τον γιατρό, ή τον συνεργάτη του, έκανε rapid tests- κυρίως σε τουρίστες- και λάμβανε χρηματική αμοιβή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το flashnews, ο εν λόγω άνδρας παρίστανε σε κάποιες περιπτώσεις τον γιατρό ή σε άλλες περιπτώσεις παρουσίαζε τον εαυτό του σαν συνεργάτη γιατρού.

Απευθυνόταν κυρίως σε τουρίστες, όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, προτείνοντάς τους να κάνουν τα απαραίτητα- για αυτούς- rapid tests, χρήσιμα για τη διευκόλυνση του ταξιδιού τους και για να μην ταλαιπωρούνται πηγαίνοντας στα εγκεκριμένα σημεία διενέργειας των τεστ. Δελεάζοντάς τους λοιπόν, με το «επί τόπου» rapid test, τους έκανε «πλαστά» rapid και τους έπαιρνε 20 ευρώ. Ωστόσο, η απάτη του έγινε αντιληπτή.

Έτσι, μετά από καταγγελίες που έγιναν στην αστυνομία, ακόμα και από ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, συνελήφθη και θα ακολουθηθούν, για την περίπτωσή του, όλες οι νόμιμες διαδικασίες.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πόσο κοστίζει η Eurovision: Τι συμβαίνει με τις διαφημίσεις - Τηλεθεατές και έσοδα
Είναι το τρίτο μεγαλύτερο σε μέγεθος τηλεοπτικό γεγονός μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου.
Πόσο κοστίζει η Eurovision: Τι συμβαίνει με τις διαφημίσεις - Τηλεθεατές και έσοδα