Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έρχονται ζέστες με «τροπικές» μπόρες – Οι περιοχές που θα έχουν βροχές (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Ο πίνακας για την εξέλιξη του καιρού μέχρι τις 20 Αυγούστου από τον Σάκη Αρναούτογλου

Για τον καιρό του Δεκαπενταύγουστου έκανε ανάρτηση ο Σάκης Αρναούτογλου, στην προσωπική του σελίδα στο Facebook. Όπως αναφέρει ο Σ. Αρναούτογλου,

«Η εξέλιξη του καιρού με μια ματιά έως και τις 20 Αυγούστου!

Σε γενικές γραμμές μικρή περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας το ερχόμενο Σαβ/κύριακο, νέα σταδιακή αλλά "συγκρατημένη" άνοδος αυτής την ερχόμενη εβδομάδα με σχετικα όμως αυξημένη την σχετική υγρασία και τη δυσφορία κατά τόπους κυρίως την Τετάρτη και την Πέμπτη!».

Ειδικότερα, την Παρασκευή 13 Αυγούστου, ο Σ. Αρναούτογλου αναμένει τοπικές βροχές και μπόρες στα κεντρικά και βόρεια. Θα υπάρχει και σχετικά ενισχυμένος βοριάς 6-7 μποφόρ σε Εύβοια, Αν. Στερεά, Αν. Πελοπόννησο, Αιγαίο και Κρήτη.

Το Σάββατο 14 η θερμοκρασία θα είναι στους 33 βαθμούς, ωστόσο, θα υπάρχουν τοπικές μπόρες και καταιγίδες στη Μακεδονία και τη Θεσσαλία. Ενισχυμένος θα είναι ο βοριάς (6 – 7 μποφόρ) στην Εύβοια, στην Ανατολική Στερεά, στην Ανατολική Πελοπόννησο, στο Αιγαίο και στην Κρήτη.

Στις 15 Αυγούστου, που είναι Κυριακή, θα υπάρχει ηλιοφάνεια, αλλά ενισχυμένος θα είναι ο βοριάς, ανάμεσα στα 6 και στα 7 μποφόρ στην Εύβοια, στην Ανατολική Στερεά, στην Ανατολική Πελοπόννησο και στην Κρήτη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 33 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Δευτέρα 16 Αυγούστου, η θερμοκρασία θα ανέβει στους 35 βαθμούς Κελσίου. Τα βασικά χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι η ηλιοφάνεια, ενώ θα υπάρχει εξασθένηση του βοριά στα ανατολικά και τοπικές μπόρες τις θερμές ώρες.

Από την Τρίτη 17 Αυγούστου έχουμε άνοδο της θερμοκρασίας στους 37 βαθμούς Κελσίου, αλλά και τοπικές μπόρες τις θερμές ώρες.

Την Τετάρτη 18/8 αναμένονται τοπικές καταιγίδες στα βόρεια ορεινά τις θερμές ώρες, αυξημένη υγρασία και δυσφορία με τη θερμοκρασία στους 37 βαθμούς. Αντίστοιχος καιρός την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Δείτε αναλυτικά τον πίνακα.

arna-1.jpg

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ