Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Εξαφανίστηκε και πάλι η 22χρονη Ευαγγελία από το Χαϊδάρι (ΦΩΤΟ)

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα 24ωρα - Είχε μεταφερθεί στο Τζάνειο λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα 24ωρα η 22χρονη Ευαγγελία από το Χαϊδάρι έχει εξαφανιστεί.

Στις 13 Αυγούστου η 22χρονη Ευαγγελία Τσιάμη είχε εξαφανιστεί στην περιοχή του Χαϊδαρίου. Αυτό κινητοποίησε τις αρχές και δεν άργησε να εκδοθεί Missing Alert από το Χαμόγελο Του Παιδιού. Τελικά η νεαρή κοπέλα βρέθηκε στις 15 Αυγούστου από έναν διασώστη του ΕΚΑΒ.

Η 22χρονη χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Τζάνειο εξαιτίας κάποιων προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει. Από εκεί κατάφερε να διαφύγει και τα ίχνη της έχουν χαθεί για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα 24ωρα. Αυτό οδήγησε το Χαμόγελο του Παιδιού να δημοσιεύσει εκ νέου τα στοιχεία της προκειμένου να διευκολύνει την αναζήτησή της.

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού αναφέρει:

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» επαναδημοσιοποιεί τα στοιχεία της Τσιάμη Ευαγγελίας καθώς λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας συντρέχουν πολύ σοβαροί λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο. Την Τσιάμη Ευαγγελία αναζητούν οι Αστυνομικές Αρχές και το «Χαμόγελο του Παιδιού» καθώς υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία για την ίδια και την κατάσταση της υγείας της.

Η Ευαγγελία Τσιάμη έχει ύψος 1,70 μ., έχει 60 κιλά βάρος, έχει κοντά ξανθά μαλλιά και μπλε μάτια. Τελευταία φορά εθεάθη να φορά μπλε κοντομάνικη μπλούζα, μπλε παντελόνι σαλβάρι και μαύρα σανδάλια.

https://twitter.com/hamogelo/status/1426992941717938176

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ