Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Καταδίωξη στην Εθνική Οδό για τη σύλληψη διακινητή αλλοδαπών (ΦΩΤΟ)

Συνελήφθη ένας ημεδαπός από την αστυνομία μεταξύ Κομοτηνής και Ξάνθης

Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη ενός ημεδαπού διακινητή αλλοδαπών, ο οποίος προωθούσε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες. Για τη σύλληψή του από την αστυνομία έγινε καταδίωξη στην Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης. Όπως διαπιστώθηκε, μέσα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε είχε 5 μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

Συνελήφθη χθες (17-8-2021) το μεσημέρι, στην Εθνική Οδό Κομοτηνής - Ξάνθης, από αστυνομικούς της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης ένας ημεδαπός, ο οποίος προωθούσε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο δράστης αρχικά δεν σταμάτησε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ λίγο πιο κάτω ακινητοποίησε το όχημα και συνελήφθη. Κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.

katadioksi_diakinitis.jpeg

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί
Ο Απρίλιος θεωρείται ο πιο ζεστός και ξηρός μήνας στην Ταϊλάνδη, αλλά φέτος ο καύσωνας επιδεινώθηκε από το Ελ Νίνιο
Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί