Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τραγωδία στη Ξάνθη: Παρασύρθηκε από αλωνιστική που οδηγούσε ο πατέρας του

72χρονος χειριστής θεριζοαλωνιστικής μηχανής παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 52χρονο γιο του - Τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν γίνει γνωστά και διερευνώνται

72χρονος πατέρας χειριστής θεριζοαλωνιστικής μηχανής παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 52χρονο γιο του, την ώρα του θερισμού στο ίδιο τους το χωράφι αργά το απόγευμα της Δευτέρας, στο Παλιό Εράσμιο Ξάνθης.

Το τραγικό συμβάν βύθισε στη θλίψη την τοπική κοινωνία της περιοχής. Τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν γίνει γνωστά και διερευνώνται από το Αστυνομικό Τμήμα Ευλάλου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος 52χρονος έχασε την ισορροπία του και έπεσε παρασυρόμενος από την μηχανή. Όταν διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Αβδήρων ήταν ήδη αργά.

Χθες το απόγευμα οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία με την οικογένειά του, συγγενείς, φίλους και κατοίκους του Δήμου Τοπείρου να μην μπορούν να πιστέψουν το κακό που συνέβη από τη μια στιγμή στην άλλη, σε μια δουλειά ρουτίνας για τους δύο άνδρες.

Πηγή: ertnews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Πασίγνωστο μαγαζί στο κέντρο ανοίγει ξανά – Με μπιφτέκι, πατάτες κομπλέ
Ο Νίκος Νυφούδης μιλάει στον Τύπο Θεσσαλονίκης για το νέο εγχείρημα δίνοντας μας τα πρώτα insights του νέου «Τίφφανυς» στον πεζόδρομο της Ικτίνου
Θεσσαλονίκη: Πασίγνωστο μαγαζί στο κέντρο ανοίγει ξανά – Με μπιφτέκι, πατάτες κομπλέ