Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό στο Σεμέδο - Αρνείται τις κατηγορίες

Αναζητείται από τις αρχές ακόμη ένας 40χρονος

Ποινική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος του Ρούμπεν Σεμέδο, για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού, έπειτα από σχετική καταγγελία 17χρονης κοπέλας. Την ίδια στιγμή, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον 40χρονο Νιγηριανό που καταγγέλθηκε επίσης για το ίδιο αδίκημα. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής και σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Η καταγγελία της 17χρονης

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η 17χρονη, το βράδυ του Σαββάτου είχε βγει στον Ωρωπό με παρέα τον Ρούμπεν Σεμέδο και ακόμη έναν άνδρα. Στη συνέχεια τους ακολούθησε στο σπίτι του γνωστού ποδοσφαιριστή στη Γλυφάδα όπου όπως καταγγέλλει τη βίασαν. Ο δεύτερος άνδρας που είναι ένας 40χρονος Νιγηριανός αναζητείται από τις Αρχές.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τον Σεμέδο

Συνελήφθη χθες (29-8-2021) το βράδυ, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, αλλοδαπός κατηγορούμενος για βιασμό ανήλικης.

Συγκατηγορούμενος του ανωτέρω για το ίδιο αδίκημα τυγχάνει και έτερος αλλοδαπός.

Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Αρνείται την κατηγορία ο ποδοσφαιριστής

«Αρνείται την κατηγορία ο εντολέας μου. Σκεφτείτε όταν αποχωρήσουμε από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, μετανιωμένος που εκτέθηκα, να σας καταγγείλω ότι πήρατε τη δήλωσή μου με βία. Όταν καταγγέλλουμε κάτι θα πρέπει να υποστηρίζεται και από κάποια συμπεριφορά. Υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που αποκλείουν την καταγγελία», ανέφερε ο συνήγορος του Ρούμπεν Σεμέδο, Σταύρος Γεωργόπουλος.

Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι το θύμα είχε υποστηρίξει στον ποδοσφαιριστή πως ήταν 19 ετών, επισημαίνοντας: «πως αν τη δείτε και εσείς θα μου πείτε αν μοιάζει με 17 ή 23-24 ετών. Πρόκειται για μία παρέα που ήταν μαζί επί 15 ώρες, είναι αδιανόητο να καταγγέλθηκαν αυτά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Σεμινάριο επιχειρηματικότητας για Ουκρανούς πολίτες διοργάνωσε ο ΔΟΜ
Συνολικά 32 Ουκρανοί συμμετέχοντες στο τριήμερο σεμινάριο, επωφελήθηκαν από τις γνώσεις έμπειρων νομικών και συμβούλων επιχειρήσεων
Θεσσαλονίκη: Σεμινάριο επιχειρηματικότητας για Ουκρανούς πολίτες διοργάνωσε ο ΔΟΜ