Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τουρίστες ήρθαν στα χέρια στην Ίο - Νεκρός 22χρονος μετά από άγριο καυγά

Για την υπόθεση κρατείται 20χρονος που κατηγορείται για ανθρωποκτονία

Στα χέρια των ελληνικών Αρχών βρίσκεται ένας 20χρονος Ιρλανδός, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία.

Ο 20χρονος φέρεται, σύμφωνα με την ιστοσελίδα cyclades24.gr, να διαπληκτίστηκε με έναν 22χρονο ομοεθνή του, τον οποίο χτύπησε, με αποτέλεσμα την πτώση του στο οδόστρωμα.

Ο 22χρονος τραυματίας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού, όπου και κατέληξε.

Οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για τον έντονο καυγά μετέβησαν άμεσα στο σημείο, όπου εντόπισαν τον δράστη και τον προσήγαγαν στο τμήμα.

Προς το παρόν, άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι που ξεκίνησε ο καυγάς, καθώς οι δύο άνδρες ήταν στην ίδια παρέα, όπως αναφέρουν πληροφορίες.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου, ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

Επισημαίνεται πως σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο άτυχος νεαρός βρέθηκε στις 6 το πρωί πεσμένος έξω από φούρνο της Ίου, με τους γείτονες να καλούν ασθενοφόρο και να ενημερώνουν ότι όλα έγιναν μετά από καβγά. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι ο νεαρός έπεσε αναίσθητος μετά από γροθιά που δέχθηκε την ώρα του καβγά. Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας όμως περίπου μία ώρα μετά, άφησε την τελευταία πνοή του.

Μετά από αναζητήσεις, οι αστυνομικοί προσήγαγαν έναν 20χρονο συμπατριώτη του. Σύμφωνα με πληροφορίες, παραδέχθηκε ότι γρονθοκόπησε το θύμα ωστόσο είπε ότι βρισκόταν σε άμυνα. Για το συμβάν έχει ενημερωθεί και η πρεσβεία της Ιρλανδίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ταχιάος: Το καλοκαίρι ξεκινούν έργα αποκατάστασης 1,4 δισ. ευρώ στη Θεσσαλία
Έργα αποκατάστασης ύψους 1,4 δισ. ευρώ ξεκινoύν το καλοκαίρι στη Θεσσαλία μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel
Ταχιάος: Το καλοκαίρι ξεκινούν έργα αποκατάστασης 1,4 δισ. ευρώ στη Θεσσαλία
Ανδρουλάκης: Να αναπτυχθεί σωστά το παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης
Σε συνάντηση με τη δήμαρχο Καλαμαριάς, Χρύσα Αράπογλου, συζήτησαν για την αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου της Θεσσαλονίκης.
Ανδρουλάκης: Να αναπτυχθεί σωστά το παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης