Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νεκρός σε τροχαίο ο τράπερ Mad Clip – Άμορφη μάζα το ΙΧ του (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Το αυτοκίνητό του ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε κολόνα και στη συνέχεια σε δένδρο

Τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον 34χρονο ράπερ Πίτερ Αναστασόπουλο, γνωστό ως Mad Clip, έγινε στις 02:25 στη συμβολή των οδών Αθηνάς και Φανερωμένης, στη Βουλιαγμένη. Το ΙΧ αυτοκίνητο, μάρκας Porsche, το οποίο οδηγούσε ο καλλιτέχνης ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε με σφοδρότητα διαδοχικά σε κολόνα και στη συνέχεια σε δένδρο, όπου κόπηκε στη μέση.

Στο σημείο μετέβησαν δώδεκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, οι οποίοι απεγκλώβισαν από τα συντρίμμια του οχήματος χωρίς τις αισθήσεις του τον 34χρονο, ο οποίος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο ράπερ, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ήταν μόνος του στο αυτοκίνητο. Για τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος διενεργείται προανάκριση από την Τροχαία.

Όπως προκύπτει από τις τελευταίες αναρτήσεις του στο Instagram, ο Mad Clip επέστρεφε στην Αθήνα από γάμο φιλικού του ζευγαριού στον οποίο είχε βρεθεί.

mad_clip_car.png

 

Ποιος ήταν ο Mad Clip

Ο Mad Clip (Πίτερ Αναστασόπουλος) γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη στις 25 Μαΐου 1987). Ανήκε στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρίας Capital Music. Από τότε που κυκλοφόρησε το Dealer, είχαν ακολουθήσει πολλά γνωστά μουσικά κομμάτια του, όπως το ΜΑΜΑ, Kotera, Sinthikes και άλλα, τα οποία έχουν ξεπεράσει τις 10 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Είχε κυκλοφορήσει 4 άλμπουμ, το Super trapper, το O Amerikanos LP, το Super Trapper 2 και το Still Active σε συνεργασία με τον Strat.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πορεία ειρήνης σήμερα από την ΕΔΥΕΘ στη Θεσσαλονίκη
Η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) οργανώνει και φέτος την καθιερωμένη Πανελλαδική Ημέρα Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης σεόλη τη...
Πορεία ειρήνης σήμερα από την ΕΔΥΕΘ στη Θεσσαλονίκη
perifereiakos-flyover
Οδηγός - FlyOver: Ποιες ώρες φρακάρουν τα ΙΧ στον περιφερειακό στη Θεσσαλονίκη
Τι είπε για την κίνηση στο περιφερειακό και το Flyover ο αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Πάρις Μπίλλιας
Οδηγός - FlyOver: Ποιες ώρες φρακάρουν τα ΙΧ στον περιφερειακό στη Θεσσαλονίκη