Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σαββατοκύριακο με τζακ ποτ σε ΤΖΟΚΕΡ και ΛΟΤΤΟ στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Απόψε το ΛΟΤΤΟ μοιράζει 2 εκατ. ευρώ και αύριο το ΤΖΟΚΕΡ 4,4 εκατ. ευρώ

Στα τζακ ποτ του ΛΟΤΤΟ και του ΤΖΟΚΕΡ στρέφεται αυτό το Σαββατοκύριακο το ενδιαφέρον των παικτών στα καταστήματα ΟΠΑΠ. Ύστερα από αλλεπάλληλα τζακ ποτ και στα δύο παιχνίδια, το ΛΟΤΤΟ αναμένεται να μοιράσει απόψε 2 εκατομμύρια ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας, ενώ το ΤΖΟΚΕΡ 4,4 εκατομμύρια ευρώ αύριο το βράδυ.

Αντίστροφη μέτρηση για την κλήρωση του ΛΟΤΤΟ

Η κλήρωση του ΛΟΤΤΟ για τα 2 εκατομμύρια ευρώ θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 22:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube. Οι παίκτες μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους έως τις 21:30 μέσω των καταστημάτων ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα. 

Το αποψινό  έπαθλο του ΛΟΤΤΟ είναι το μεγαλύτερο ποσό στην πρώτη κατηγορία του παιχνιδιού από τον Νοέμβριο του 2018, όταν ένας τυχερός παίκτης είχε κερδίσει 3,3 εκατ.ευρώ.

Δώδεκα κληρώσεις χωρίς μεγάλο νικητή στο ΤΖΟΚΕΡ

Στα 4,4 εκατ. ευρώ ανέρχεται το ποσό που διεκδικούν οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ, ύστερα από 12 τζακ ποτ στην πρώτη κατηγορία.

Η κατάθεση δελτίων ΤΖΟΚΕΡ θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής στις 21:30. Οι παίκτες μπορούν να επισκέπτονται το πλησιέστερο κατάστημα ΟΠΑΠ ή να συμπληρώνουν τα δελτία τους διαδικτυακά στο tzoker.gr και στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ.

Στην κλήρωση της περασμένης Πέμπτης συμπληρώθηκαν 3,6 εκατομμύρια στήλες, αλλά καμία δεν περιείχε τους 5+1 αριθμούς για το μεγάλο έπαθλο. Η κλήρωση ανάδειξε τρεις νικητές στη δεύτερη κατηγορία που μοιράστηκαν 70.663 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αιφνίδιο λουκέτο από εταιρεία σε Κιλκίς, Θεσσαλονίκη – Εκτός δουλειάς 90 εργαζόμενοι
Η εταιρεία που είναι θυγατρική αμερικανικού κολοσσού κλείνει δύο εργοστάσια στη Βόρεια Ελλάδα – Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για την αιτία του...
Αιφνίδιο λουκέτο από εταιρεία σε Κιλκίς, Θεσσαλονίκη – Εκτός δουλειάς 90 εργαζόμενοι