Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πάτρα: Χόρευε και αγκάλιαζε κόσμο σε γάμο ενώ ήταν θετικός στον κορωνοϊό

gamos

Απίστευτη καταγγελία για τον αδελφό γαμπρού, ο οποίος ήταν ασυμπτωματικός, αλλά γνώριζε ότι έχει μολυνθεί

Ο αδελφός του γαμπρού ήταν θετικός στον κορωνοϊό αλλά συνέχιζε να χορεύει και να αγκαλιάζει κόσμο σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Περίπου 150 ήταν καλεσμένοι σε μια γαμήλια δεξίωση στην Πάτρα. Ωστόσο κανένας τους δεν είχε φανταστεί αυτό που θα επακολουθούσε. Ο αδελφός του γαμπρού ήταν θετικός στον κορωνοϊό, χωρίς να έχει παρουσιάσει συμπτώματα. Παρά το γεγονός ότι γνώριζε πως έχει μολυνθεί, εξακολουθούσε να χορεύει και να αγκαλιάζει τον κόσμο χωρίς να φοράει μάσκα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε μια γυναίκα που βρέθηκε στο γλέντι, δεν γνώριζε τι έχει γίνει και μόλις το έμαθε αποχώρησε από το χώρο. Το ίδιο έκαναν και αρκετοί άλλοι προσκεκλημένοι. «Ήταν ασυμπτωματικός αλλά χόρευε χωρίς μάσκα και τους αγκάλιαζε όλους», ανέφερε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ όσο το ζευγάρι και όλοι προσκεκλημένοι βρίσκονταν στην εκκλησία φορούσαν κανονικά μάσκες προστασίας. Ωστόσο οι περισσότεροι τις πέταξαν στο γλέντι. Ακόμα και ο αδελφός του γαμπρού που κανονικά θα έπρεπε να βρίσκεται σε προληπτική καραντίνα.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ