Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αντιδράσεις από την εστίαση για το rapid test σε ανεμβολίαστους εφήβους

Με τη διενέργεια rapid test για ανεμβολίαστους εφήβους «αυξάνεται το κόστος για τους γονείς, άρα γίνεται πιο δύσκολη η επίσκεψη στο εστιατόριο»

Ο κλάδος της εστίασης δεν πρέπει να χρησιμοποιείται  ως μοχλός πίεσης, τόνισε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3, στους Βασίλη Χιώτη και Νότη Παπαδόπουλο, ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ), Γιώργος Καββαθάς, με αφορμή την υποχρέωση της διενεργείας ραπιντ τεστ προκειμένου να μπορούν οι έφηβοι να εισέλθουν σε κλειστό χώρο εστιατορίου ή ψυχαγωγίας. 

Ο κ. Καββαθάς επεσήμανε ότι δεν συμφωνεί με την εργαλειοποήση του κλάδου, καθώς θα φέρει μόνο προβλήματα.

Σημείωσε ότι εκπρόσωποι του κλάδου ζήτησαν να απαλειφθεί η απαγόρευση εισόδου για τους εφήβους αλλά η κυβέρνηση επέλεξε μια μέση λύση

Όπως ανέφερε, το αποτέλεσμα για τα εστιατόρια θα είναι το ίδιο, καθώς αυξάνεται το κόστος για τους γονείς, άρα γίνεται πιο δύσκολη η επίσκεψη στο εστιατόριο.

Πηγή: skai

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ταχιάος: Το καλοκαίρι ξεκινούν έργα αποκατάστασης 1,4 δισ. ευρώ στη Θεσσαλία
Έργα αποκατάστασης ύψους 1,4 δισ. ευρώ ξεκινoύν το καλοκαίρι στη Θεσσαλία μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel
Ταχιάος: Το καλοκαίρι ξεκινούν έργα αποκατάστασης 1,4 δισ. ευρώ στη Θεσσαλία
Ανδρουλάκης: Να αναπτυχθεί σωστά το παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης
Σε συνάντηση με τη δήμαρχο Καλαμαριάς, Χρύσα Αράπογλου, συζήτησαν για την αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου της Θεσσαλονίκης.
Ανδρουλάκης: Να αναπτυχθεί σωστά το παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης