Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Επίθεση με βιτριόλι: «Θα παραβρεθώ στη συνέχεια της δίκης», λέει η κατηγορούμενη

Τι ανέφερε με γραπτή δήλωση την οποία ανέγνωσε ο πρόεδρος του δικαστηρίου

Γραπτή δήλωση με την οποία έκανε γνωστή την πρόθεση της κατηγορουμένης Έφης Κακαραντζούλα να παρευρεθεί σε μεταγενέστερο στάδιο στη δικαστική αίθουσα για τη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι, ανέγνωσε το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Στην εκφώνηση του ονόματός της, ο Σάκης Κεχαγιόγλου ανέφερε στο δικαστήριο ότι είναι απούσα. Τότε, ο πρόεδρος του δικαστηρίου ανέγνωσε τη γραπτή δήλωση της κατηγορουμένης από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται, στην οποία αναφερόταν: «Επιθυμώ να εκπροσωπηθώ από τους δικηγόρους μου. Σας δηλώνω ότι θα παρευρεθώ στη συνέχεια της διαδικασίας».

Παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας δήλωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, λόγω ηθικής βλάβης που υπέστη από την άδικη πράξη της κατηγορουμένης. Να σημειωθεί ότι, σε αντίθεση με την κατηγορούμενη, το θύμα της επίθεσης, η Ιωάννα Παλιοσπύρου, επέλεξε σήμερα να βρεθεί στο δικαστήριο. Ο δικηγόρος της κατηγορούμενης είχε σύντομη συνομιλία με την Ιωάννα στην οποία εξέφρασε τη συμπάθειά του και τη θλίψη του για την περιπέτεια που περνά.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ