Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κοζάνη: Δικαιωμένη η μητέρα 5χρονου για την καταδίκη των ιδιοκτητών των ροτβάιλερ

Η ποινή που τους επιβλήθηκε είναι πέντε χρόνια για τον καθένα, με μετατροπή προς 20 ευρώ την ημέρα έκαστος

Δικαιωμένη αισθάνεται μέσα στον πόνο της η μητέρα του 5χρονου Στάθη, που έχασε τη ζωή του έπειτα από την επίθεση των ροτβάιλερ στην Κοζάνη, ανήμερα την Κυριακή του Πάσχα το 2016.

Οι δύο κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κοζάνης. Η ποινή που τους επιβλήθηκε είναι πέντε χρόνια για τον καθένα, με μετατροπή προς 20 ευρώ την ημέρα έκαστος, ήτοι εξαγοράσιμη.

Επίσης στους καταδικασθέντες επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση κάθε 1η και 16η του μήνα στην Αστυνομία, να μην αποκτήσουν νέο σκύλο οποιασδήποτε ράτσας και την καταβολή εγγυοδοσίας 10.000 έκαστος μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Κοζάνη: Τι δηλώνει η μητέρα του 5χρονου Στάθη

Ο μικρός Στάθης είχε πάει με την μητέρα του στο φιλικό σπίτι για το πασχαλινό τραπέζι, όταν του επιτέθηκαν τα ροτβάιλερ. Τον τραυμάτισαν στο πρόσωπο και το κεφάλι και παρά το γεγονός ότι το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, τελικά δεν τα κατάφερε.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η μητέρα του παιδιού τονίζει ότι “καμία δικαστική απόφαση δεν μπορεί να μας ικανοποιήσει και να γυρίσει πίσω τον Στάθη μου. Όμως με ανακούφιση είδαμε τους αποκλειστικά υπαίτιους για τον χαμό του παιδιού μας να καταδικάζονται με την ανώτερη ποινή και με όρους που είναι πραγματικά αντίστοιχοι της στάσης τους από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα”.

Ο καταδικασθείς συνταξιούχος στρατιωτικός, ιδιοκτήτης των ροτβάιλερ, επιρρίπτει ευθύνες στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε το άτυχο παιδί, αφήνοντας αιχμές για τον τρόπο αντιμετώπισης του περιστατικού.

“Επί 6 ημέρες που κράτησε το δικαστήριο ζούσα τις στιγμές που πέρασα εκείνη την ημέρα που ο Στάθης έφυγε από κοντά μας. Ελπίζω τώρα η ψυχή του παιδιού μου να ηρεμήσει”, επισημαίνει η μητέρα του 5χρονου Στάθη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Τρόμαξα τόσο πολύ, νιώθω ότι με έχουν καταραστεί» σχολιάζουν για ταινία του Netflix
Όσοι δε κατάφεραν να παρακολουθήσουν την ταινία μέχρι το τέλος, σχολίασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι νιώθουν πλέον καταραμένοι
«Τρόμαξα τόσο πολύ, νιώθω ότι με έχουν καταραστεί» σχολιάζουν για ταινία του Netflix
georganti
Μαριάννα Γεωργαντή: Συγκινήθηκε με την έκπληξη για τα γενέθλιά της (VIDEO)
Ο πατέρας της Μαριάννας Γεωργαντή, Μιχάλης, της έστειλε ένα ηχητικό μήνυμα, το οποίο ακούστηκε στον «αέρα», με την ίδια να ξεσπά σε λυγμούς
Μαριάννα Γεωργαντή: Συγκινήθηκε με την έκπληξη για τα γενέθλιά της (VIDEO)