Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κορωνοϊός: Αρνητής γονέας μήνυσε για εσχάτη προδοσία καθηγητές

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Μήνυση για εσχάτη προδοσία και... βασανισμό κατέθεσε χθες Πέμπτη, μια μητέρα μαθητή σε Γυμνάσιο στα Καμίνια, κατά της διευθύντριας, καθώς δεν επετράπη στον γιο της να εισέλθει στο σχολείο, χωρίς να έχει κάνει self test, ενώ αρνήθηκε να φορέσει και προστατευτική μάσκα.

Ο ανήλικος αμέσως μετά την απαγόρευση εισόδου, κάλεσε τη μητέρα του που φέρεται να υπηρετεί στο λιμενικό σώμα. Η γυναίκα έφτασε στο Γυμνάσιο και ζήτησε να επιτραπεί η είσοδος του παιδιού της στους χώρους του σχολείου.

Η διευθύντρια της εξήγησε πως κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται και αντιβαίνει τον νόμο. Η μητέρα απείλησε με μηνύσεις τους δασκάλους, κάτι το οποίο και έπραξε. Γρήγορα η κατάσταση ξέφυγε και χρειάστηκε να κληθεί στο σημείο περιπολικό.

Οι αστυνομικοί επικοινώνησαν με τον εισαγγελέα που ζήτησε από στους αστυνομικούς να μην προχωρήσουν στην αυτόφωρη διαδικασία και να συντάξουν κανονικά τις μηνύσεις από τη στιγμή που οι αντίδικοι ήθελαν κάτι τέτοιο.

Στη συνέχεια η μητέρα του μαθητή μετέβη στο οικείο αστυνομικό τμήμα, καταθέτοντας μήνυση κατά των καθηγητών για «παραβίαση ευρωπαϊκού δικαίου» που περιλαμβάνει τις κατηγορίες του βασανισμού, της εσχάτης προδοσίας, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και εγκληματικής οργάνωσης.

Οι καθηγητές του Γυμνασίου από την πλευρά τους μήνυσαν τη μητέρα του μαθητή για διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το περιστατικό σημειώθηκε σε σχολείο στα Καμίνια.

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΛΑΣ σχετικά με το περιστατικό σημειώθηκε σε σχολείο στα Καμίνια, όταν γονέας-αρνητής των μέτρων κατά του νέου κορωνοϊού μήνυσε εκπαιδευτικούς.

«Πρωινές ώρες της 14ης Σεπτεμβρίου 2021 οι αστυνομικές αρχές ενημερώθηκαν για εν εξελίξει επεισόδιο μεταξύ γονέων και εκπαιδευτικών.

Ενημερώθηκε η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, ως αρμόδια εποπτεύουσα Αρχή, η οποία διέταξε όπως όλα τα εμπλεκόμενα άτομα μεταφερθούν στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, για να υποβάλλουν τις αντίστοιχες μηνύσεις.

Γι’ αυτό τον λόγο οι αστυνομικοί, μετέφεραν τους εμπλεκόμενους στο Αστυνομικό Τμήμα Καμινίων, όπου αφού υπεβλήθησαν οι σχετικές μηνύσεις, άπαντες αφέθηκαν ελεύθεροι, κατόπιν διαταγής της προαναφερόμενης εισαγγελικού λειτουργού».

Πηγή: newpost, φωτογραφία αρχείου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ