Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στον Εισαγγελέα δύο ιερείς για βιασμό 19χρονου με νοητική στέρηση

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Το θύμα έχει καταθέσει για όσα απίστευτα έχει βιώσει από πολύ τρυφερή ηλικία, παρουσία ψυχολόγου, ενώ δρομολογείται η διαμονή του σε χώρο αυτόνομης διαβίωσης

Δεν παύουν να σοκάρουν οι αποκαλύψεις σχετικά με τη βασανιστική ζωή του 19χρονου Γιάννη, του νεαρού παιδιού με ελαφρά νοητική στέρηση, που -σύμφωνα με στοιχεία- έχει πέσει θύμα βιασμού και κακοποίησης.

Η αστυνομική έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη, ενώ συνεχίζεται και ο έλεγχος που διέταξε η Εισαγγελία Χανίων, προκειμένου να ερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες μπήκαν στο αρχείο παλαιότερες καταγγελίες.

Εκτός από τον πατέρα του 19χρονου, που έχει προφυλακιστεί από τον Ιούλιο και αντιμετωπίζει την κατηγορία ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος του παιδιού του και τον 67χρονο φίλο του, που κατηγορείται για τον βιασμό του Γιάννη, στον Εισαγγελέα οδηγήθηκαν σήμερα δύο ιερείς, που επίσης φέρονται να εμπλέκονται στον βιασμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, το ίδιο το θύμα έχει καταθέσει για όσα απίστευτα έχει βιώσει από πολύ τρυφερή ηλικία, παρουσία ψυχολόγου, ενώ δρομολογείται η διαμονή του σε χώρο αυτόνομης διαβίωσης.

Πηγή: ertnews

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βρετανία: Νέος πρωθυπουργός ο Άντι Μπέρναμ: «Οι πολίτες έχουν μπουχτίσει»
«Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι», είπε και προανήγγειλε παρεμβάσεις για το κόστος ζωής – «Πήραμε λάθος δρόμους τη δεκαετία του 1980»
Βρετανία: Νέος πρωθυπουργός ο Άντι Μπέρναμ: «Οι πολίτες έχουν μπουχτίσει»
Νέο Κοινωνικό Οδοντιατρείο στη Θεσσαλονίκη – Δωρεάν υπηρεσίες σε ευάλωτες ομάδες
Από τους Γιατρούς του Κόσμου σε συνεργασία με το δήμο Θεσσαλονίκης και στήριξη από την Ελληνική Πρωτοβουλία Αυστραλίας
Νέο Κοινωνικό Οδοντιατρείο στη Θεσσαλονίκη – Δωρεάν υπηρεσίες σε ευάλωτες ομάδες
Καρυστιανού μετά τη δίκη για τα Τέμπη: «Δέχθηκα λεκτική επίθεση από τον Πλακιά»
Σχολίασε και τις εξελίξεις που αφορούν την υπόθεση της ΕΡΓΟΣΕ και τη στάση της Δικαιοσύνης - Τι απάντησε ο Νίκος Πλακιάς
Καρυστιανού μετά τη δίκη για τα Τέμπη: «Δέχθηκα λεκτική επίθεση από τον Πλακιά»