Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κορωνοϊός: Κόρη ασθενούς απείλησε γιατρό στο Λαϊκό Νοσοκομείο (VIDEO)

Προκειμένου να μην του γίνει εντατική θεραπεία - Είπε ότι θα κάνει η ίδια καλά τον πατέρα της με… αλόη

«Πανδημία» τείνουν να γίνουν τα φαινόμενα απειλών εναντίον γιατρών και νοσηλευτών από αρνητές συγγενείς ασθενών. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Λαϊκού νοσοκομείου, όπου έχουν καταγραφεί πολλά τέτοια φαινόμενα.

Την ίδια στιγμή, μια ομάδα δικηγόρων, ωθεί τους αρνητές συγγενείς στο να κάνουν μηνύσεις στους γιατρούς και στους νοσηλευτές, λέγοντάς του ότι θα βγάλουν αποζημιώσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρνητές έχουν στοχοποιήσει δύο γυναίκες γιατρούς του Λαϊκού νοσοκομείου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας ηλικιωμένος μπήκε στο νοσοκομείο με σοβαρά προβλήματα εξαιτίας του κορωνοϊού. Η γιατρός έπρεπε να ακολουθήσει επιθετική θεραπεία. Ωστόσο η κόρη του ηλικιωμένου είχε διαφορετική άποψη. Αφού βιντεοσκόπησε την γιατρό, την απείλησε ότι θα την μηνύσει εάν κάνει επιθετική θεραπεία γιατί αυτή θα έκανε καλά τον πατέρα της με… αλόη.

«Δεν φτάνει τα όσα προβλήματα έχουμε στο Λαϊκό νοσοκομείο, έχουμε και αυτά τα τραγελαφικά. Είναι μια σειρά από απειλές. Βάζουν το δάχτυλο ανάμεσα στα μάτια των γιατρών και απαιτούν να τους πάρουν ακόμα και το στηθοσκόπιο. Οι γιατροί που απειλήθηκαν είναι αστέρια. Έδωσαν με αυταπάρνηση δύο χρόνια την μάχη για τον κορωνοϊό» σημείωσε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΜΕGA o πρόεδρος των γιατρών στο Λαϊκό, Τάσος Αντωνόπουλος. Σύμφωνα με τον κ. Αντωνόπουλο, τα περιστατικά απειλών είναι πολλά, ενώ συγκεκριμένοι δικηγόροι δίνουν νομικά επιχειρήματα στους αρνητές συγγενείς.

Πηγή: megatv.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

yourdog
Θεσσαλονίκη: Εκπαιδεύστε τώρα τον σκύλο σας με έκπτωση 50% - Μόνο 230€
Το TyposThes σε συνεργασία με τη σχολή εκπαίδευσης σκύλων Yourdog σας προσφέρουν τη δυνατότητα να εκπαιδεύσετε τον σκύλο σας με έκπτωση 50% από τις...
Θεσσαλονίκη: Εκπαιδεύστε τώρα τον σκύλο σας με έκπτωση 50% - Μόνο 230€