Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Η γνωστή ελληνική μπύρα που σταματά την συνεργασία της με efood – wolt

Διακόπτει τη συνεργασία μας με τις δύο μεγάλες πλατφόρμες διανομής προϊόντων efood και wolt, η Noctua Brewery Athens

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις που προκάλεσε μήνυμα της efood σε εργαζόμενους διανομείς για αλλαγή του εργασιακού τους καθεστώτος. Μετά το σάλο που προκλήθηκε η εταιρεία αναγκάστηκε να πάρει πίσω την πρόταση που είχε καταθέσει σε 115 εργαζόμενους με συμβάσεις ορισμένου χρόνου να συνεχίσουν ως freelance συνεργάτες, ωστόσο οι εργαζόμενοι συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις του με στάση εργασίας αύριο και απεργία την Παρασκευή. Την ίδια στιγμή έρχεται και η πρώτη αντίδραση από συνεργαζόμενη εταιρεία.

Συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσε μέσω των social media της, σταματά τη συνεργασία με την efood αλλά και τη wolt η Noctua Brewery Athens, η εταιρεία που παράγει τη γνωστή ομώνυμη μπύρα. 

Συγκεκριμένα, η Noctua Brewery Athens συνεργαζόταν μέχρι πρότινος με την efood και τη wolt. Πλέον προχωρά σε διακοπή της συνεργασίας.

Σε ανάρτησή της στο facebook αναφέρει:

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως διακόψαμε την συνεργασία μας με τις δύο μεγάλες πλατφόρμες διανομής προϊόντων efood και wolt.

Η διανομή των προϊόντων μας, από τη πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε το delivery μέσω του eShop μας, γίνεται από το προσωπικό της εταιρείας μας που καλύπτεται με νόμιμες συμβάσεις εργασίας και όλα τα δικαιώματα που απορρέουν από αυτές.

https://www.facebook.com/noctuabeer/posts/6257182957656257

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

yourdog
Θεσσαλονίκη: Εκπαιδεύστε τώρα τον σκύλο σας με έκπτωση 50% - Μόνο 230€
Το TyposThes σε συνεργασία με τη σχολή εκπαίδευσης σκύλων Yourdog σας προσφέρουν τη δυνατότητα να εκπαιδεύσετε τον σκύλο σας με έκπτωση 50% από τις...
Θεσσαλονίκη: Εκπαιδεύστε τώρα τον σκύλο σας με έκπτωση 50% - Μόνο 230€